Pumpe, robot usisivači i čistači za bazene

20 Artikala

Silazno
po strani

Šta je sve potrebno za održavanje bazena u dvorištu?

Imati bazen znači imati razlog za dečiju zabavu, kao i odmor i relaksaciju u krugu svoje kuće. Bazene posebno vole deca, jer se u njima prvi put susreću sa vodenim sportovima i oslobađaju straha od vode.  

Upravo zbog dece, a i svih ostalih, potrebno je da bazene održavaš higijenski ispravnim i čistim, kako se ne bi sakupljane prljavštine i gljivice. Zato smo ti na ePlaneti osigurali dobar izbor i odlične cene. Pumpa za bazen Intex biće sigurno tvoj izbor, jer su te pumpe među najprodavanijim arktiklom kada je reč o pumpama za bazene. Kod nas u ponudi imaju i hlorinatori za pumpe.

Pumpe za bazen

Filter pumpe za bazen i peščane pumpe za bazen su među ključnom opremom za održavanje čiste i higijenski ispravne vode u bazenu. Pumpe vrše cirkulaciju vode u bazenu, što omogućava filtraciju i uklanjanje prljavštine, algi, bakterija i drugih nečistoća. Takođe, ravnomerno raspoređuju hemikalije i mogu pomoći u uštedi vode. Intex pumpe za bazen su posebno tražene, a na ePlaneti istraži šta sve one nude.

Robot usisivači za bazen

Oni koji imaju bazen kažu da su robot usisivači za bazene dobra investicija, jer su efikasni i štede ti vreme i resurse. Prednost im je što mogu da se zavuku neka teško dostupna mesta i tako otklone prljavštine u uglovima bazena. Čišćenjem bazena na ovaj način štedite i potrošnju vode i hemikalija, jer ručno čišćenje traži puno vode za ispiranje i često dovodi do prekomerne upotrebe hemijskih sredstava.

Čistači za bazen

Brzinom od 5 metara po minuti Intex čistač dna bazena će ukloniti prljavštine iz tvog bazena, efikasno i na elegantan način, a ti ćeš uštedeti vreme. Crevo je od takvog materijala da ne može da se zamrsi. Dobro je znati da se čistači za bazene ne mogu baš koristiti za uklanjanje lišća ili grančica, ali su zato efikasni kada je reč o uklanjanju sitnijih čestica, kao što je pesak ili prašina.

 

Back to Top