Krups aparati za kafu - Dolce Gusto

Filteri
Filteri:

34 Artikala

Silazno
po strani

Magija pravljenja omiljenog napitka - Kako Krupsu uspeva da napravi fenomenalnu kafu

Kao retko koji brend, Krups aparati za kafu su reprezent vrhunskig dizajna, estetike i nadasve vrlo korisnih i praktičnih funkcija. Krups se vodi idejom da korisniku pruži nesvakidašnje spremanje omiljenog napitka, a sve oslonjeno na kvalitet ukusa i hedonizam koji iznova želiš probati i doživeti. Posebnost detalja i završna obrada čine da ovaj aparat želiš u svom domu.

Na sam dohvat ruke uz Krups dobijaš kafu vrhunskog ukusa i mirisa, baš onu kafu s kojom želiš započeti svako jutro, ali i onu uz koju želiš ugostiti tebi omiljene osobe. 

Ne moraš više odlaziti do obližnjeg kafića po svoju dozu omiljenog espresa, već je kremasti espreso za manje od minut u tvojoj kuhinji. Interfejs, kreiran prema intuiciji korisnika, olakšava izbor više vrsta kafa, a mlaznice za paru doprinose neverovatnom ukusu kapućina ili late makijata. Osim kapućina sa savršenom penom, sa Krups aparatim možeš spremati i ostale napitke.

Krups aparati za kafu su napravljeni i dizajnirani da dugo traju, jer su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Kompaktan oblik i vrlo moderan dizajn čini ih vrlo poželjnim aparatom u savremenim domaćinstvima, kao i kancelarijama. Neki od Krups aparata imaju skoro pa nečujan rad, da ne remete mir u tvom domu.

Napredni Krupsovi aparati tek će te iznenaditi svojim funkcijama i ukusima napitaka - možeš da spremiš više od 20 vrsta toplih i hladnih napitaka, sa samo jednim pritiskom na dugme. Predefinisani recepti uključuju npr: espreso, filter kafu, dugu ili kratku kafu, kapućino, late makijato, kafu sa mlekom, ristreto, krem kafu, kafe amerikako, belu kafu, italijanski kapućino i još mnogo toga. 

Quattro Force sistem kod određenih Krups modela parata zaslužan je za pripremu kafe neverovatno dobrog ukusa, jer je tehnologija dizajnirana da pruži optimalno mlevenje. Takođe, pruža i savršeno potiskivanje, filtriranje i isticanje, a o čistoći ne moraš da brineš, jer poseduju automatsko čišćenje aparata.

Širok je dijapazon modela Krups aparata za kafu, pa možeš da izabereš baš onaj koji će odgovoriti tvojim potrebama i navikama. Možeš da se odlučiš za manuelni Krups espreso aparat, automatski Krups aparat, kao i toliko popularne Dolce Gusto aparate.

Dolce Gusto aparati za kafu - Akcijske cene na ePlaneti

Svi znamo koliko su poslednjih godina popularni Dolce Gusto aparati, a i sa razlogom. Za manje od 30 sekundi uz Dolce Gusto stiže ti kafa iz snova, kremasta i punog ukusa.

I u ovom segmentu postoji nekoliko model Dolce Gusto aparata, pa svaka linija nudi određene specifičnosti. Ono što je zajedničko svima njima je da nude više od 20 vrsta napitaka, od raznih vrsta kafa, do tople čokolade i čajeva.

Dolce Gusto aparati su izuzetno jednostavni za rukovanje, kapsule su hermetički zatvorene, pa se dugo čuva svežina kafe, a zahvaljujući visokom pritisku do 15 bara nastaje kremasta struktura.

Na tebi je da pripremiš omiljenu šolju, ubaciš kapsulu i nek magija potekne.

Back to Top