Beko frižideri

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 od 49

Silazno
Strana
po strani

Koji Beko frižider biraš?

Ako do sad nije bilo prilike da upoznaš kakve sve funkcije imaju Beko frižideri, došlo je vreme da se ovaj brend nađe među ostalim apartima bele tehnike u tvom domu. Jer kompanija Beko ulaže veliki da njihovi frižideri ponude najbolje performanse za efikasno čuvanje namirnica. Imajući u vidu brz tempo današnjice od kućnih aparata očekujemo da nam budu oslonac i olakšaju svakodnevne aktivnosti.

Frižideri brenda Beko mogu biti kombinovani, sa jednim vratima ili side by side. U svima njima implementirana je vrhunska tehnologija hlađenja hrane. Sistem hlađenja je NeoFrost ili NoFrost, što znači da nema stvaranja leda na zidu frižidera, pa ste samim time oslobođeni klasičnog otpanja frižidera. U takvim frižiderima radi se o strujanju vazduha na najoptimalnijem nivou, i što je jako važno, neće doći do isušivanja voća i povrća. 

Kod NeoFrost tehnologije je karakteristično da u delu za smrzavanje hrane kruži jedan sistem hlađenja, a u delu zamrzivača sasvim drugi, pa nema razmene mirisa. Osim toga, zagarantovano je održavanje vlažnosti namirnica. Time se zadržavaju sve nutritivne vrednosti voća i povrća. 

Police u Beko frižiderima su napravljene od kaljenog stakla, izdržljive su i mogu da idrže teret do 25 kg. Istovremeno, ove police su otporne na habanje i ogrebotine, pa na njih možeš smestiti i kabastije posuđe. LED osvetljenje je dodatna prednost, jer uvek imaš lepu preglednost namirnica složenih u frižideru. 

Kada ste duže odsutni iz doma prebaci frižider da radi u režim godišnjeg odmora, jer će se tako uštedeti struja.

Još je mnogo dobrih karakteristika koje odlikuju Beko frižidere, pa ti preporučujemo da istražiš ponudu i uveriš se zašto su toliko popularni među kupcima. 

 

Back to Top