Hidromasažni SPA bazeni

5 Artikala

Silazno
po strani

Hidromasažni bazeni za dvorište - kako rade i koje benefite pružaju telu

Hidromasažni bazeni, koje lako možeš postaviti u svom dvorištu ili velikoj terasi, odlično su rešenje za masažu i relaksaciju umornog tela, a svi znamo kako “voda odnosi umor”. Nagomilanog umora često nismo ni svesni, i telo to najviše trpi. Uz hidromasažne bazene imaš način kako da u krugu svog doma odmoriš i relaksiraš telo i um, bez odlaska u SPA centre.

Prenosivi SPA bazeni, kao što su ovi koje ćeš istražiti na našem sajtu, privlačni su baš zbog toga što se mogu prenositi sa lokacije na lokaciju, pa ih ta mobilnost čini vrlo privlačnom opcijom za masažu na mestima gde najviše voliš da se opuštaš.

Hidromasažni bazeni, poznati i kao đakuzi ili SPA bazeni, predstavljaju luksuznu opremu dizajniranu da kreira terapiju i opuštanje. Fokus je na toploj vodi i mlaznicama koje ispumpavaju vodu pod pritiskom, a to dalje masira telo pružajući mu prekopotrebnu masažu i relaksaciju. 

Topla voda povećava cirkulaciju krvi i pomaže u opuštanju mišića, što može smanjiti bol i ukočenost.

Mlaznice raspoređene po bazenu omogućavaju ciljanu masažu različitih dijelova jela, uključujući leđa, noge, stopala i ramena. Ova masaža pod pritiskom pomaže u razbijanju napetosti u mišićima.

Protok mehurića stvara osećaj masaže koji može stimulisati kožu i nervni sistem, pružajući celokupan osećaj opuštenosti.

Bestway hidromasažni bazeni

Lay-Z-Spa bazeni, brend pod okriljem Bestway-a, zauzeli su važno mesto na tržištu hidromasažnih bazena, nudeći kombinaciju udobnosti, relaksacije i vrhunskih tehnologija. Na svakom modelu ovih bazena naznačeno je za koliko osoba je predviđeno, a raspon se kreće od 2 do 8 osoba. 

Šta sve nude ovi bazeni?

  • Mnogi modeli dolaze sa AirJet ili HydroJet masažnim sistemima, ili kombinacijom oba. AirJet sistemi oslobađaju mehuriće za umirujuću masažu, dok HydroJet sistemi koriste mlazove vode za intenzivnije masažno iskustvo
  • Ovi bazeni su opremljeni sistemom za brzo grejanje koji može zagrejati vodu do 40°C, omogućavajući toplo i opuštajuće spa iskustvo čak i u hladnijim klimama
  • Automatsko grejanje sprečava zamrzavanje vode i oštećenje bazena. Mogućnost programiranja SPA grejača do 40 dana unapred za buduću upotrebu
  • Tajmer za uštedu energije pomaže u upravljanju rasporedima grejanja, osiguravajući da je spa topao kada to želite bez nepotrebnog trošenja električne energije.
  • Lay-Z-Spa bazeni su poznati po svojoj izdržljivosti, koristeći materijal otporan na probijanje i tehnologiju konstrukcije zvanu Beam Construction za strukturnu stabilnost, osiguravajući da bazen ostane naduvan i zadrži svoj oblik
  • Za održavanje kvaliteta vode, mnogi modeli uključuju dozator za hlor koji pruža stabilan nivo ove hemikalije
  • Noviji modeli mogu se kontrolisati putem aplikacije za pametne telefone, omogućavajući korisnicima da postave temperaturu, aktiviraju mlaznice i zakazuju vreme grejanja na daljinu.

Najpovoljnije cene hidromasažnih bazena

Bilo da je u pitanju relaksacija, druženje ili terapija, Lay-Z-Spa bazeni odgovaraju različitim potrebama i preferencijama, čineći ih popularnim izborom među potrošačima koji traže pristupačno rešenje za SPA centar kod kuće.

Istraži ponudu ePlanete i ostvari najpovoljniju onlajn kupovinu. Prati naše akcije i ostvar uštede

Preporučujemo ti da pogledaš i standardne bazene za dvorište, kao i opremu za bazene.

Back to Top