Patosnice za auto

Artikli 1-36 od 3264

Silazno
po strani

Auto patosnice za urednost i estetiku automobila

Osim što je važno da auto bude čisto spolja, podjednako je bitno i da unutrašnjost bude uredna i besprekorna. Auto patosnice, kao deo opreme za kola, imaju funkciju da zaštite pod automobila od prljavštine koju unosimo obućom. S obzirom na to da se lagano izvlače, uvek možeš otresti prljavštinu sa njih, usisati ručnim usisivačem ili oprati vodom ako su gumene, i tvoj auto će zasijati.

Patosnice za auto bi trebalo da se savršeno prilagode donjem delu unutrašnjosti automobila, kako bi se papučice neometano koristile. Ne smeju da budu klizave, jer bi onda stopalo vozača moglo da sklizne pritiskom na pedalu. Auto patosnice, generalno, u sebi spajaju funkcionalnost i estetiku, jer kada ih biramo želimo da ne odskaču puno estetski u odnosu na ostatak enterijera automobila. Važno je da kupiš patosnice koje su kvalitetne i izdržljive, kako bi što duže trajale.

Gumene auto patosnice

Za zimu se biraju gumene patosnice jer je važno da zaštitiš automobil od kiše, snega i blata. Auto patosnice od gume ne upijaju vodu, ne ostavljaju mrlje, i prljavština sa njih se lako čisti mlazom vode. Mogu imati podignuti rub koji sprečava curenje tečnosti (npr. sneg s cipela) u unutrašnjost automobila. 

Tepih auto patosnice

One su pogodnije tokom leta i osim zaštite daju elegantan izgled enterijeru automobila. Izgledaju komfornije i urednije, lako se uklapaju u unutrašnji dizajn i bolje apsorbuju buku. Međutim, zahtevaju veću brigu. Ako se zaprljaju, moraju se pažljivo očistiti i ostaviti da se osuše izvan automobila. Razlika između različitih vrsta patosnica uglavnom se nalazi u težini materijala i njegovoj završnoj obradi.

Univerzalne ili personalizovane patosnice

Univerzalne auto patosnice su obično jeftinije i mogu se kupiti za različite vrste automobila, iako se dešava da se često i ne prilagođavaju savršeno. Najbolje su one koje imaju brazde i ispupčenja na strani koja dolazi u kontakt s podom, kako bi se sprečilo klizanje patosnice.

Personalizovane auto patosnice izrađuju se posebno za tvoj auto. Dovoljno ih je samo postaviti u automobil, i često su opremljene dugmadima za čvrsto pričvršćivanje, tako da se ne pomeraju i uvek ostaju na mestu. Naravno, skuplje su jer su napravljene samo za određeni model automobila. 

Patosnice za auto - prati akcije na ePlaneti

Na ePlaneti češ naći auto patosnice za desetine automobilskih marki, zato te prepuštamo ponudi u želji da izabereš baš one koje odgovaraju tvom tipu automobila:

Kupovinom na ePlaneti ostvaruješ odlične uštede, zato ne propusti šansu da već sada poručiš i obezbediš adekvatne auto patosnice.

Back to Top