Bodići i bodi benkice za bebe

18 Artikala

Silazno
po strani

Bodići i bodi benkice za bebe - Ponuda i cene

Šareni, jednobojni, sa printom ili bez - bodići i bodi benkice su najpraktičniji i najudobniji odevni komad za bebe, kako za one tek rođene tako i tokom kasnijih meseci života. 

 

Benkice za bebe

Benkice se euforično kupuju u mesecima pre rođenja bebe, u raznim bojama i dezenima. Potrebno je voditi računa o veličini i da budu od pamuka, kako bi bebi bilo što ugodnije i prijatnije. Nije slučajno da se benkice koriste upravo u tim prvim mesecima po rođenju, jer se ne prevlače preko glave, već idu na preklop, pa je bebi komforno i sigurno. Takođe, time je i roditeljima, koji tek treba da se izvežbaju u presvlačenju bebe, olakšan posao.

 

Bodići za bebe

Bodići obično “nastupaju” na scenu kako beba raste, pa je lakše oblačiti bodiće preko glave. Bodići su izuzetno praktični tokom leta, kad je dovoljno bebi obući samo njih, a da im ne bude tesno ili neudobno. U toku leta bodići se i te kako brzo menjaju, što zbog vrućine, tako i zbog bebinih aktivnosti, zato ih nikada dosta. Što više boja i dezena imaš, bićeš kreativnija u oblačenju bebe.Back to Top