Dostava


Cena dostave zavisi od dimenzije i težine artikala koji se nalaze u porudžbini. Dostava se obračunava na nivou cele porudžbine i ne uvećava se u zavisnosti do broja artikla koje sadrži.

 

Kategorija Cena dostave (sa PDV-om)
Artikli standardnih dimenzija 200 rsd
Gabaritni artikli 1.200 rsd

 

U kategoriju gabaritnih artikla spadaju svi artikli težine preko 30 kg i dimenzija većih od 60 x 80 x 100 cm - bela tehnika, televizori većih dimenzija, dušeci, baštenski nameštaj i mašine, bazeni većih dimenzija, dečije kućice za dvorište...


Rok dostave


Nakon uspešno kreirane porudžbine, na tvoju e-mail adresu će stići potvrda. Uobičajeno vreme za dostavu je do 5 radnih dana, ali u zavisnosti od vrste poručenih artikala rok može biti duži ili kraći. Tačnu informaciju o roku dostave dobićeš u email-u sa potvrdom porudžbine koji će ti stići odmah nakon izvršene kupovine.


Uslovi dostave


Kuriri pošiljke uglavnom dostavljaju u periodu od 8 do 16 časova. Neophodno je da u tom periodu, na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku i potpisati.

Dostava bele tehnike i drugih gabaritnih artikala, obavlja se sa unošenjem u stambeni prostor.

Prilikom preuzimanja pošiljke, potrebno je da se vizuelno pregleda, kako bi se utvrdilo da li ima spoljna oštećenja. Ukoliko su primetna oštećenja na kutiji i postoji bilo kakva sumnja da je sam artikal oštećen, preporučujemo da se prijem pošiljke odbije i da se obavesti ePlaneta korisnička podrška. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta, različitim danima.
Uobičajena praksa je da, ukoliko prva dostava ne bude uspešna, kurir pozove na telefon koji je ostavljen kao kontakt prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin dostave. Ukoliko i drugi pokušaj bude neuspešan, pošiljka će nam biti vraćena.


Dostavu artikala standardnih dimenzija je moguće preusemeriti i na Dexpress paketomat, nakon potvrde od strane kurirske službe. Ako porudžbina već nije plaćena online karticom, plaćanje je moguće izvršiti i gotovinom ili karticom na kasi benzinske stanice, u sklopu koje se i nalazi odabrani paketomat.


Dostava se vrši na teritoriji Republike Srbije, isključivo radnim danima.

Back to Top