Dostava


U promotivnom periodu, dostava je besplatna za sve prijavljene korisnike, odnosno za posetioce ePlaneta sajta koji kreiraju svoj nalog i važi za neograničen broj porudžbina.


Dostava za neregistrovane korisnike se naplaćuje po standardnom cenovniku ePlanete:

Težina Cena dostave (sa PDV-om)
Od 0 do 50 kg 250 rsd
Preko 50,1 kg 2.500 rsd


Ako želiš da kreiraš svoj nalog i iskoristiš promotivni period besplatna dostave, klikni ovde.


Rok dostave


Nakon uspešno kreirane porudžbine, na tvoju e-mail adresu će stići potvrda. Uobičajeno vreme za isporuku je do 5 radnih dana, ali u zavisnosti od karakteristike poručenih artikala rok može biti duži ili kraći. Tačnu informaciju o roku za dostavu dobićeš u email-u sa potvrdom porudžbine koji će ti stići odmah nakon izvršene kupovine.


Uslovi dostave


Kuriri pošiljke uglavnom dostavljaju u periodu od 8 do 16 časova. Neophodno je da u tom periodu, na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku i potpisati.

Dostava bele tehnike i drugih gabaritnih pošiljaka, obavlja se sa unošenjem u stambeni prostor.

Prilikom preuzimanja pošiljke, potrebno je da se vizuelno pregleda, kako bi se utvrdilo da li ima spoljna oštećenja. Ukoliko su primetna oštećenja na kutiji i postoji bilo kakva sumnja da je sam artikal oštećen, preporučujemo da se prijem pošiljke odbije i da se obavesti ePlaneta korisnička podrška. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta, različitim danima.
Uobičajena praksa je da, ukoliko prva isporuka ne bude uspešna, kurir pozove na telefon koji je ostavljen kao kontakt prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin dostave. Ukoliko i drugi pokušaj bude neuspešan, pošiljka će nam biti vraćena.


Dostavu paketa manjih dimenzija je moguće preusemeriti i na Dexpress paketomat, nakon potvrde od strane kurirske službe. Ako porudžbina već nije plaćena online karticom, plaćanje je moguće izvršiti i gotovinom ili karticom na kasi benzinske stanice, u sklopu koje se i nalazi odabrani paketomat.


Dostava se vrši na teritoriji Republike Srbije, isključivo radnim danima.

Back to Top