Pegle na paru

Artikli 1-36 od 157

Silazno
po strani

Pegle za veš na paru - uvek potrebne tvom domu

Od kada su se pojavile peglanje je postalo mnogo lakše. Pegle na paru nude nam mogućnost bržeg i efikasnijeg peglanja, pa je zato danas i najveći akcenat upravo na peglama na paru kada dođe momenat da se kupi nova pegla.

Zbog jačih performansi u odnosu na one tradicionalne, pegle na paru su omogućile da se lakše izboriš sa izgužvanom garderobom, naborima, komplikovanim košuljama ili zahtevnim zavesama.

Pegle na paru imaju male rezervoare za vodu u samom aparatu, koja se zagreva nakon što se upali pegla. Posle zvučnog signala voda je zagrejana i peglanje može da startuje. Para izlazi kroz otvore na ploči pegle. Rezervoari za vodu su kapaciteta obično uzmeđu 200 i 400 ml. 

Kako bi se postigli najbolji rezultati peglanja temperatura se podešava lako i jednostavno, kao i količina pare koja se ispušta. Kod nekih brendova pronaći ćeš pegle koje imaju opciju samočišćenja, kao i sistem protiv stvaranja kamenca. 

Preporuka je da uvek koristiš destilovanu vodu, umesto obične.

Najbolje pegle na paru su one koje odgovaraju tvojim potrebama i navikama. Neko će birati one sa jačim preferencama, pogotovo ukoliko je višečlano domaćinstvo, pa je peglanje često i sa većom količinom garderobe. 

Na ePlaneti ćeš pronaći različite brendove pegli na paru, a među najtraženijima su Philips pegle na paru, Tefal, Vox i Gorenje

Putna pegla 

Kad si već na našem sajtu i razmatraš koju peglu da kupiš obrati pažnju i na putne pegle. One će biti vrlo korisne i na kraćim i na dužim putovanjima, kako bi tvoje odevne kombinacije bile spremne i uredne.

Back to Top