Trotineti za decu

Artikli 1-36 od 73

Silazno
Strana
po strani

Trotineti za decu svih uzrasta - uz njih kreće zabava

Vožnja trotineta istinska je zabava za mališane. Od kada su zavladali ulicama i igralištima postali su sinonim za dečiju zabavu i druženje. Njihovo jurcanje na šetalištima je ponekad teško obuzdati, ali je istovremeno i poželjan način kako da ih zabavimo dok smo na otvorenom.

Dečiji trotineti se kupuju u skladu sa uzrastom, i to je prvi kriterijum od kog se kreće u kupovinu. Smatra se da vožnja trotineta doprinosi fizičkom razvoju deteta, jer se vežba i savladava motorika i održavanje ravnoteže. Kasnije, ova aktivnost pomaže u učenju vožnje bicikla.

Prednost trotineta kao sredstva za dečiju zabavu je što su lagani, pa ne predstavljaju opterećenje za nošenje kada se deca premeštaju na druge lokacije, gradove ili odlaske na more. To je jedna strana, a ona druga kaže da je uvek potrebna velika opreznost roditelja kada se deca voze trotinetom. Važno je sačuvati bezbednost deteta koje upravlja trotinetom, kao i bezbednost dece u okolini, kako ne bi došlo do padova i povreda.

U našoj ponudi pronaći ćeš trotinete brendova BBO, Yvolution, Lorelli…

Svetleći efekti i silikonski točkovi

Prve vožnje trotinetom kreću već oko druge godine. Trotineti za decu od 2 godine su  ustvari trotineti sa tri točka, dva prednja i jedan zadnji, kako bi se postigla stabilnost u vožnji. Ručke se, naravno, podešavaju po visini, a naginjanjem na levu ili desnu stranu dete će birati željeni smer. Dodatni komfor u vožnji čine silikonski točkovi. Kada želiš obradovati svoje najmlađe predlažemo da to budu trotineti sa svetlećim točkovima, jer mališani ih posebno vole.haha

Postoje i trotineti sa sedištem, koji su vrlo praktični i poželjni kod dece manjeg uzrasta, jer se brzo umore od vožnje i aktivnosti na otvorenom.

Trotineti za devojčice i trotineti za dečake obično se razlikuju samo u bojama i šarama.

Kada se kupuju trotineti za decu uzrasta od 3 godine onda se takvi trotineti svojim karakteristikama mogu korisititi i za veće uzraste. Kasnije, sa 6 i više godina mogu se kupiti i veći i jači modeli trotineta, koji se mogu sklapati, što ih čini praktičnim za putovanja.

Trotineti za decu 5u1

Ako razmišljaš o kupovini trotineta za dugoročniji period, onda su odličan izbor trotineti 5u1, jer se oni mogu koristiti već od deset meseci do 10 godina. Šta oni sve nude? Najpre, dok je dete malo, sa godinu dana ili nešto malo više, može da sedi dok roditelj uz pomoć drške gura trotinet. Ispod sedišta se nalazi mali gepek, u kojem se mogu smestiti igračke, odeća ili hrana. Praktično, ovaj model trotineta ima više namena.

Kasnije, kada dete poraste, skida se sedalni deo i dobija se klasični trotinet, sa podesivim nivoom ručke, LED točkovima i neklizajućem površinom za stopala.

Ovaj deo na kom se sedi kada se ukloni može poslužiti kao kutija za odlaganje.

U ponudi su i tricikli za decu i balans bicikli.

Pošto smo već privukli tvoju pažnju i na korak si do kupovine, ne propusti i ponudu električnih trotineta, i olakšaj put do posla ili teretane.

Back to Top