New Balance muške patike

Filteri
Filteri:

35 Artikala

Silazno
po strani

New Balance -  najbolja online kupovina

Ovde se želja izgovara trocifrenim brojem, a među najpopularnijim su 327, 574, 997. Naravno, govorimo o New Balance patikama za muškarce. Ekipa iz grupe 574 voli klasiku, nepretenciozan stil i ležernost. New Balance 574 kreirane su da budu svestrane i pozdane, i nije bila namera stvoriti ikonične patike. Ali se to desilo, i opstalo. Model 574 postao je sinonim za jedinstveni New Balance stil, koji podrazumeva kombinaciju drugačijeg, istrajnog i udobnog.

New Balance 327

Klub ljubitelja New Balance 327 verna je ovom modelu jer je klasika iz ‘70-ih osvežena savremenim pristupom. N logo, dominantno prisutan na spoljnoj strani, je asimetično postavljen, a đon urađen po uzoru na trkačke staze obmotava se oko patike, pa tako ovaj omaž trčkačim patika od pre pet decenija privlači nove generacije mladih ljudi.

New Balance 997

New Balance 997 muške patike na odličan način spajaju komfor i stil, pa su nepogrešiv izbor kako za sportske aktivnosti, tako i za “smart casual” stajlinge i manje formalna druženja na otvorenom. 

Koloritne i upečatljive New Balance patike idealno će se uklopiti uz udobne trenerke i dukseve svedenijih boja, a ako si u potrazi za novim jesenjim prslukom ili zimskom jaknom, verujemo da će takvi komadi, zajedno sa patikama, dati upečatljivu završnicu stajlingu.

Back to Top