Torbe i rančevi za laptop

Artikli 1-36 od 265

Silazno
po strani

Torbe za laptop - izaberi idealan model za svoj računar

U momentu kad se kupuje laptop istovremeno se gleda i ponuda torbi ili rančeva za laptop, jer svako želi zaštiti kompjuter na najbolji način. S obzirom na to da laptopove nosimo svuda sa sobom važno je da njegov transport bude bezbedan. 

Kako se bira torba za laptop?

Nije svaka torba pogodna za baš svaki laptop, jer najpre treba imati u vidu dimenzije kompjutera, i to je prvi kriterijum od kog se kreće. Na torbama je obično definisano broj inča dijagonale laptopa. Dalje, poželjno je da torba za laptop ima dodatne pregrade za sve one stvari koje svakodnevno nosiš. Treba imati u vidu da torba bude komforna, i da u nju možeš poneti punjač i miš, kao i rokovnici, sveske, olovke i sve ono što inače prati tvoj profesionalni rad.

Kod nas ćeš naći atraktivne ženske torbe za laptop, a znamo koliko je damama bitna estetika i dizajn. Muškarci obično biraju svedeni dizajn i tamnije boje.

Futrole za laptopove

Ako tražiš baš futrole za laptop, ne moraš dalje da lutaš, jer i za to imamo ponudu. Za futrole, umesto torbi i rančeva, je karakteristično to što nemaju dodatne pregrade, već samo služe kao jaka zaštitna navklaka za tvoj laoptop. Pobornici minimalizma i jednostavnosti vole futrole, jer ih opterećuju torbe ili rančevi, često upravo zbog njihove glomaznosti. 

Rančevi za laptop

Za one koji vole da su im ruke slobodne, a laptop na sigurnom i bezbednom mestu, onda su rančevi za laptop odlično rešenje. Rančevi su i te kako praktični, jer osim što smestiš računar imaš dovoljno prostora za još poneke svakodnevne stvarčice - rokovnik, novčanik, pribor za pisanje, slušalice, telefon i ostalo. Jednom kad zavoliš rančeve, postaće ti omiljen aksesoar. Dobro izabran ranac za laptop ujedno je i poslovni ranac.

Laptop rančevi neće puno odskakati od tvog svakodnevnog stila. Kreirani su tako da budu izuzetno funkcionalni, a njihova estetika je privlačna različitim životnim stilovima. Biće tvoj odličan pratilac ne samo u odlasku na posao, nego i na putovanjima. Kompaktnost, jednostavnost i komfor rančeva za laptop su glavni razlozi što se od njih retko odustaje. Lepa su ideja kao poklon za rođendan tebi drage osobe.

Postoje i rančevi koji imaju otvore za USB punjač, pa ćeš uvek imati priliku dopuniti svoj mobilni telefon. 

 

Back to Top