Adidas ženske patike

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 103

Silazno
Strana
po strani

Adidas patike za žene - tri linije koje čine razliku

U doba kada se globalni sportski brendovi utrkuju ko će pre da lansira neki novi ikonični model, adidas to vrlo lako i nepretenciozno radi, i iznova mu uspeva da prouzrokuje opsesiju. Jer, ko danas ne želi imati neke od adidas lifestyle patika ili njihovih modela za sportske aktivnosti. 

Kad god “obuješ” tri linije deo si zajednice koja voli i poštuje ovaj brend, baš zbog toga što pažljivo pristupaju dizajniranju i izradi patika. Iz decenije u deceniju adidas ima svoje verne kupce, a razlog je to što uvek imaju patike baš za sve generacije. Osim toga, adidas uvek prati potrebe profesionalnih sportista, pa njihove kolaboracije rezultiraju lanisranjem patika koje se nose ne samo na terenu, već i van njega.

Adidas je još više dobio na popularnosti kada je lansirana Boost tehnologija u modelima patika za trčanje. Od tada je krenula nova era udobnosti prilikom trčanja, jer su ovom inovacijom kreirani jastučići u međuđonu od termoplastičnog poliuertanskog materijala koji doprinose povratu energije. Sve to stvara oećaj kao da koračaš po oblacima .

Osim toga, Primeknit tehnologija takođe je doprinela popularnosti adidas patika, jer su pomoću nje kreirane patike sa gornjim plentenim delom iz jednog komada. Kompaktno spojeno predivo na gornjištu patika pruža maksimalnu fleksibilnost i prianjanje baš svakom stopalu. Pritom, prozračnost koja se postiže ovom tehnologijom nema cenu.

Svi adidas stilovi - spoj performansi, stilova i mode

Šta je to svima damama potrebno, bez obzira na kojoj tački sveta kupuju adidas ženske patike? Udobnost, funckionalnost i dizajn koji je primetan. S obzirom na to da boje biraš prema senzibiltetu i ličnom stilu, adidas ti nudi neverovatnu lepezu boja i printova. Tako ćeš kod nas pronaći klasične bele adidas patike, kao i one futurističke modele, zatim adidas ženske patike za trčanje ili teretanu, a posebno će te oduševiti ponuda lifestyle adidas patika. 

Ljubav ka adidasu nikad se ne ograničava samo na patike, u to smo uvereni, zato te vodimo na ponudu adidas helanki, trenerki, dukseva i jakni.

Back to Top