Adidas ženski duksevi

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 55

Silazno
Strana
po strani

adidas ženski duks - esencija dobrog stila i performansi

Ženski duksevi sa adidas potpisom obično se izrađuju od mešavine pamuka i poliestera, kako bi se istovremeno postigao komfor, kvalitet i izdržljivost. Poslednjih godina adidas se okrenuo upotrebi recikliranih materijala, radi poštovanja principa održivosti i zaštite životne sredine.

Ono što karakteriše adidas dukseve je tehnologija izrade i način kako su inovacije implementirane u njima, a sve sa ciljem da prati sve tvoje aktivnosti i navike. HEAT.RDY tehnologija omogućava ventilaciju i regulaciju temperature, što je posebno korisno tokom napornijih vežbi i treniranja. Određeni modeli dukseva poseduju i AEROREADY tehnologiju, koja upija vlagu i doprinosi da se lakše osuše.

Fleksibilni i mekani materijali omogućavaju lakoću pokreta, i istovremeno omogućuju da postigneš vrhunske rezultate u sportskim aktivnostima.

Izvan sporta, adidas ženski duksevi su nezaobilazan deo urbanog modnog izraza. Pošto su dovoljno stilizovani odlično se kombinuju sa džinsom, helankama i suknjama kraćeg kroja. 

Najbolja onlajn kupovina adidas dukseva

U neverovatno šarenolikoj ponudi adidas dukseva možeš da biraš one koje imaju kapuljaču ili ne, koji su sa rajsferšlusom ili se oblače preko glave, koji imaju vrlo primetne logoe i printove na prednoj strani, kao i one skroz jednostavne modele i klasiku koja ne prolazi iz mode. 

Na tebi je da već sada na ePlaneti izabereš i kreiraš sebi svojstven stil, jer se adidas već pobrinuo da dizajn njegovih dukseva govori za sebe.

Osim toga, pogledaj i našu ponudu adidas majica, helanki i patika, i uveri se u kvalitet ovog brenda.

Back to Top