Nike ženski duksevi

Filteri
Filteri:

25 Artikala

Silazno
po strani

Nike ženski duksevi - stil koji se lako prepoznaje 

Sigurno si već čula onu rečenicu “Niko to ne zna odraditi kao Nike”. I zaista je tako. Spoj fenomenalnih karakteristika važnih za telo u pokretu, stilski besprekorni, uvek u trendu i sa pečatom savremenog doba - sve to su Nike duksevi.

Svestranost je drugo ime za dukseve ovog brenda, jer se nose ne samo tokom sportskih aktivnosti, već i kao savršeno prikladan komad urbane odeće. Dizajn Nike ženskih dukseva je doveden do perfekcije, što se najbolje ogleda u pažljivo kreiranim detaljima (džepovi, učkur, kapuljače) i bojama, a paleta boja je toliko široka pa svaka dama može naći svoju omiljenu, ili možda poželi promeniti možda dosadašnje navike. 

Nike ženske dukserice dolaze u razližitim dužinama, a od skoro su popularni tzv “crop” ili kratki duksevi, koji se odlično uklapaju sa donjim delovima koji imaju dublji struk, ili sa helankama. Takav stajling odličan je kad ideš na trening ili trčanje.

Vrhunska tehnologija Nike dukseva

Nike kao brend prednjači po korišćenju vrhunskih tehnologija u izradi odeće, pa možeš očekivati neverovatnu lakoći prilikom nošenja garderobe sa ovim potpisom. Najpre, kod dukseva je prepoznatljiva tehnologija Dri-FIT - mikrovlaknasta poliesterska tkanina koja odvodi znoj od tela i prenosi ga na površinu tkanine, gde isparava. 

Osim toga, Sphere Thermal tehnologija u nekim modelima ženskih Nike dukserica, koja smanjuje lepljenje znoja za telo i pruža odličnu izolaciju.

Ne propusti da pogledaš i ponudu Nike ženskih patika, helanki i majica, i nek tvoj sportski stajling bude inspiracija i drugima.

 

Back to Top