Whirlpool mašine za sudove

Filteri
Filteri:

9 Artikala

Silazno
po strani

Whirlpool mašine za sudove - tehnologija prilagodljiva svakom domaćinstvu

Whirlpool važi za jedan od najpouzdanijih brendova kućnih aparata, pa i ne čudi da su i mašine za sudove ovog brenda zasluženo tražene i popularne. Smatra se da mogu dosta toga da ponude po razumnoj ceni, a sve je oslonjeno na jednostvanost korišćenja i pametne funkcije.

Ako se pravilno održavaju i koriste, Whirpool sudomašine mogu da traju u proseku 10 godina. Zavisno od modela, to znači bar deceniju korisnih i fenomenalnih funkcionalnosti inkorporiranih u ove mašine. Osim toga, finoća izrade i elegantne linije prate i savršeno se uklapaju u dizajn savremenih kuhinja, ali i rustičnih ambijenata. Whirlpool mašine za sudove dolaze kao samostalne, i kao ugradne. 

Whirlpool mašine za sudove imaju ugrađene inverter motore, što rezultira manjim nivoom buke, kao i vibracija, a onda je i manja potrošnja energije.

Tehnologija šesto čulo (6th Sense) prepoznaje stepen zaprljanosti i na osnovu toga optimizuje resurse - postiže nisku potrošnju vode i vrlo efikasno korišćenje energije.

Funkcija pranja samo u gornjoj ili donjoj korpi znači da brzo možeš očekivati čisto posuđe, a da ne moraš puniti celu mašinu. Maksimalno vreme za odlaganje starta je 12h.

Kada je reč o pranju kabastijeg posuđa, druga korpa se može podešavati kako bi se kreirao veći prostor.

Kod određenih modela Whirlpool sudomašina treća, najgornja polica ima sopstvene mlaznice za pranje.

Whirlpool sudomašine imaju specijalno dizajnirane sisteme zaštite od izlivanja vode. Ako dođe do kvara ili nekog drugog incidenta automatski dolazi do isključenja dovoda vode u uređaj.

Back to Top