Candy mašine za sudove

Filteri
Filteri:
Ne možemo da pronađemo artikle po odabranim parametrima.

Otkrij izvrsnost Candy sudomašina

Razvijene sa fokusom na naprednim tehnologijama, besprekornoj estetici i uštedi u potrošnji energije, Candy mašine za pranje sudova su na tržištu prepoznatljive kao mašine koje će ti pomoći da lako, brzo i jednostavno imaš čisto posuđe. Uz to, cela tvoja kuhinja biće čistija i organizovanija.

Kakve su Candy mašine za sudove?

Popriličan je broj inovativnih funkcija koje su implementirane u Candy sudmašinama, kako bi korisničko iskustvo iz dana u dan bilo što bolje. Ovim mašinama možeš da upravljaš i preko aplikacije na tvom pametnom telefonu, što daje komfor u svakodnevnom pranju posuđa i organizaciji kuhinje.

Kada je reč o onome što u velikoj meri privlači kupce jeste upravo raznovrsnost programa koje jedna mašina nudi, kako bi se odgovorilo različitim potrebama domaćinstava. Pa tako kod Candy mašina za pranje sudova možeš da očekuješ intenzivni program pranja za tvrdokorne mrlje, univerzalni za normalno zaprljano posuđe, svakodnevni automatski program koji će prilagoti intezitet pranja na osnovu zaprljanosti, ekološki, delikatni program pranja za specično posuđe, kao i ultra brzi program koji daje savršeno čisto posuđe daje za samo 24 min. 

Tu su i indikatori ukoliko nedostaje so ili tečnost za ispiranje.

Unutrašnji raspored korpi kod Candy mašina je i te kako fleksibilan, pa korpe možeš da podešavaš po potrebi, a neki modeli imaju treću policu za pribor za jelo. XL gornja korpa sa Easy Click sistemom dozvoljava ti da podesiš visinu sa samo jednim pokretom, čak i onda kada je korpa puna. Obično, donje korpe kod Candy sudomašina imaju patentiran sistem zaustavljanja.

Osim vrlo korisnih funkcija, Candy mašine za pranje sudova odlikuje moderan i elegantan dizajn koji se vrlo lepo uklapa u kuhinjski enterijer. Od samostalnih do potpuno ugradnih modela, Candy nudi jednostavan dizajn koji se besprekorno uklapa u tvoju kuhinju, kreirajući potrebnu notu elegancije.

Back to Top