Zebra zavese - Dan noć zavese

Artikli 1-36 od 71

Silazno
Strana
po strani

Zebra zavesa - zašto su zavese dan-noć popularne

Kada si u nedoumici koje zavese kupiti za prozore u tvom domu ili radnom prostoru, zebra zavese biće pun pogodak, jer su vrlo praktične, a opet estetski privlačne i lako uklopljive u enterijer.

Obično se biraju svedene boje - bela, siva, krem ili šampanj, jer su te boje prilagodljvie različitim stilovima i senzibilitetima. Njihov lagani mehanizam povlačenja čini ih vrlo prijemčivim za sve uzraste, pa čak i veća deca mogu lako rukovati njima. Zato su one danas izrazito tražene i popularne.

Zebraste zavese odlikuje moderan i savremen dizajn. Imaju horizontalne trake koje se povlačenjem preklapaju i tako stvaraju efekat pruga. Tako ćeš regulisati količinu svetla u prostoriji, tj. stvara je efekat dan-noć preklapanja. Ujedno, ove zavese prave i hladovinu kada je sunce na toj strani gde su prozori, a takođe obezbeđuju i potrbu za privatnošću i intimom.

Zavese dan-noć se povlače lančićima sa strane, lako se postavljaju, bez potrebe bušenja. Za koji god model da se odučiš, ove praktične zavese daće notu sofisticiranosti tvom domu.

Back to Top