Štapni usisivači

Artikli 1-36 of 69

Silazno
Strana
po strani

Štapni usisivači - praktično i komforno usisavanje

Onog momenta kada kupiš štapni usisivač na tome će ti najviše zahvaliti - tvoja kičma. Dok koristiš ovaj tip usisivača uvidećeš da nema potrebe za saginjanjem i nezgodnim pokretima. Štapni usisivači pružaju mogućnost efikasnog, brzog i laganog usisavanja prostorija u tvom domu. Praktični su i za odlaganje.

Štapni usisivači mogu biti baterijski i na struju. Kod baterijskih je reč o izdržljivim litijum-jonskim baterijama, koje se pune nekoliko sati i omogućavaju rad usisivača između pola sata do sat vremena, kod nekih modela i više. Prašina i nečistoće odlaze u posudu koja je postavljena vertikalno.

Većina štapnih usisivača dolazi sa dodacima koji će ti olakšati usisavanja nameštaja ili teže dostupnih delova u tvom domu. Preporuka je da se biraju štapni usisivači koji imaju HEPA fitler, kako se prilikom usisivanja ne bi ispuštale čestice koje mogu dovesti do alergija.

Štapni usisivači - cena i iskustva

Oni koji imaju štapne usisivače kažu da su i te kako efikasni uz minimalno napora.Namenjeni su svakodnevnoj upotrebi, kada je potrebno brzo i lagano očistiti nakupljene nečistoće. Zato će biti odličan izbor za višečlane porodice, i porodice sa malom decom, jer za kratko vremene lako očistite potrebne prostorije.

Imajući u vidu dodatke sa kojima dolaze, kao i sve funkcionalnosti koje ti pruža štapni usisivač, onda se lako i zaključi da je ova investicija isplativa. Na duže staze uštedi se i vreme i novac. 

Među najpopularnijim modelima su Bosch štapni usisivači, a mi ti preporučujemo da istražiš ponudu na ePlaneta i uporediš cene i performanse različitih proizvođača i odabereš baš onaj koji ti treba.

Back to Top