Ležaljke za baštu, dvorište i plažu

8 Artikala

Silazno
po strani

Ležaljke za dvorište, baštu, terasu ili plažu - odmor koji zaslužujemo

Kada imaš predivan vrt, dvorište ili terasu onda si posebno inspirsan/a da iskoristiš sunčane dane, a da ne moraš ići na obližnju gradsku plažu ili gradski bazen. Ako želiš da maksimalno iskoristiš zrake sunca, onda je došao red da kupiš ležaljke za dvorište. 

Klasične ležaljke za plažu i baštenske ležaljke od ratana posebno su tražene. NJihova glavna prednost je što ih možeš lako uklopiti u bilo koje spoljašnje okruženje, bez obzira na to da li je reč o dvorištu, vrtu, bazenu ili terasi.

 

Šta uzeti u obzir pre kupovine ležaljki?

Najpre, pođi od toga u koje sve svrhe ćeš ih koristiti. Da li će to biti samo par ležaljki, sa uživanje na lepom vremenu, ili ćeš razmišljati o kompletnom setu kada želiš ugostiti više osoba.

Zatim, razmotri i prostor u kome ćeš ih odlagati onda kada ih ne koristiš. 

Koliko su teške ležaljke? Mogu li se lako sklopiti? Mogućnost slaganja ležaljki za sunčanje je presudan faktor za one koji žele da na najbolji način iskoriste prostor u periodu kada se ležaljke ne koriste.

Materijal od kog su napravljene biće presudan kako za održavanje, tako i za stilski momenat, jer će to uticati na to da li ćeš ih lakše ili teže uklopiti uz ostatak nameštaja u dvorištu ili vrtu.

Sunčane ležaljke namenjene spoljašnjim prostorima, i one koje bi bile idealne za porodice sa decom, karakterišu materijali koji se lako peru, kao što je polipropilen, pogodan za spoljno okruženje izloženo raznim vremenskim uslovima.

Back to Top