Ležaljke za dvorište i plažu

5 Artikala

Silazno
po strani

Ležaljke za dvorište, baštu, terasu ili plažu - odmor koji zaslužujemo

Kada imaš predivan vrt, dvorište ili terasu to ti omogućava da iskoristiš sunčane dane bez potrebe za odlaskom na plažu ili gradski bazen. Ako želiš da maksimalno iskoristiš zrake sunca, onda je došao red da kupiš ležaljke za dvorište. 

Klasične ležaljke za plažu i baštenske ležaljke od ratana posebno su tražene. Najbolja stvar je što ih možeš prilagoditi bilo kom spoljnom okruženju, bez obzira na to da li je reč o dvorištu, vrtu, bazenu, pa i terasi.

 

Šta uzeti u obzir pre kupovine ležaljki?

Najpre, potrebno je da razmisliš u koje sve svrhe ćeš ih koristiti. Da li će to biti samo par ležaljki, sa uživanje na lepom vremenu, ili ćeš razmišljati o kompletnom setu kada želiš ugostiti više osoba.

Zatim, trebaš imati u vidu i prostor u kome ćeš ih odlagati onda kada ih ne koristiš. 

Koliko su teški predmeti? Mogu li se lako sklopiti? Mogućnost slaganja ležaljki za sunčanje je presudan faktor za one koji žele da optimizuju spoljašnje prostore tokom perioda nekorišćenja.

Materijal od kog su napravljene biće presudan kako za održavanje, tako i za stil, jer će to uticati da ih lakše ili teže uklopiš uz ostatak nameštaja u dvorištu ili vrtu. Sunčane ležaljke namenjene spoljašnjim prostorima, i one koje bi bile idealne za porodice sa decom, karakterišu materijali koji se lako peru, kao što je polipropilen, pogodan za spoljno okruženje izloženo raznim vremenskim uslovima.

Back to Top