Trenerke za decu

Artikli 1-36 od 113

Silazno
Strana
po strani

Trenerke za decu - za devojčice i dečake - nek akcija krene

I deci je, baš kao i starijima, važna udobnost kada obavljaju svoje aktivnosti - kad idu u školu, treniraju ili se napolju igraju sa vršnjacima. Trenerke su tada najčešći izbor, jer se u njima osećaju poletnije i razigranije, pa je svaki pokret bez napora. 

Kada se kupuju dečije trenerke važno je izabrati adekvatan materijal, kako bi bile udobne, izdržljive i prozračne. 100% pamučne trenerke su svakako vrlo udobne, ali se s vremenom mogu skupljati, te je bolje gledati one trenerke koje su napravljene od kombinacije pamuka, poliestera i elastina, radi fleksibilnosti i izdržljivosti.

Dečija trenerka bi trebalo da bude dovoljno komforna kako bi omogućila slojevito oblačenje u prelaznim godišnjim dobima.

Postoje fit modeli trenerki za decu koji dizajnom idu uz telo, uže su, i često mogu biti praktičnije za dečije aktivnosti u odnosu na široke modele trenerki, koje su i te kako udobne i ležerne, ali širina može nekad biti opterećujuća.

Nike dečije trenerke uvek imaju vrhunski dizajn i inovativne funkcije, poput DRI.FIit-a koji je zaslužan za brzo upijanje znoja, pa telo ostaje suvo pri jakim fizičkim aktivnostima. adidas dečije trenerke uvek ćeš prepoznati po legendarnim adidas linijama, i one imaju sličnu tehnologiju, pod nazivom Climalite, koja doprinosi uklanjanju vlage.

Prilikom kupovine uveri se da trenerka daje dovoljno prostora za sve pokrete tela, razmisli o aktivnostima u kojima će se koristiti, i ono što je takođe važno - stil i dizajn. Deca sve više poklanjaju pažnju bojama i printovima, pa ih nemoj izneveriti u ovom segmentu kupovine.

Kako trenerke karakteriše udobnost, preporučujemo i da pogledaš našu ponudu dečijih patika i svaka akcija može početi. 

 

Back to Top