LEGO Star Wars

Filteri
Filteri:

20 Artikala

Silazno
po strani

Lego Star Wars - ni nebo nije granica

Lego Star Wars su neverovatno dobar spoj magičnog sveta Lego kocki i epske snage zvane Star Wars. Fuzija koju su ostvarili donosi priliku da na taktilan način spoznamo likove i i nesvakidašnje avanture u svemiru. To nisu samo kockice i cigle, reč je igri koja spaja generacije i koja se kao takva čuva, neguje i iznova joj se vraća. Jer, Lego je baš to - klasika koja ne prolazi i nema rok trajanja.

Dečaci će kupovinom Lego Star Wars biti i te kako oduševljeni, jer ih u setovima čekaju čudesne letelice, napravljene po uzoru na one koje se pojavljuju u sagi. Svemirski brodovi probudiće njihovu maštu, podstaći ih na igru i istraživanje, a ako se kockice sklapaju u društvu, eto dodatne zabave. Osim brodova tu su i transporteri, mašine, osmatračnice, džedajski hramovi - kroz herojsku borbu otvaraju se i teme dobra i zla.

Osim što sa Lego Star Wars kockicama uče kako da sklope različite letelice, deca će tokom igre ući u srž glavnih likova i njihovih karaktera. Mini figurice nisu samo kockice koje treba složiti, to su karakteri koji su popularni i nose određenu naraciju. U nekim setovima dolaze i ekskluzivne figurice i letelice (Ultimate Collector Series), što ih čini vrlo dragocenim detaljom za kolekcionare i istinske poštovaoce Star Wars sage.

Back to Top