Midea inverter klime

Filteri
Filteri:

16 Artikala

Silazno
po strani

Midea inverter klime - komfor koji zaslužuješ

Pre kalendarskog početka leta uveliko se razmišlja o kupovini klima uređaja, kako bi se letnje vreline dočekale spremno i bez nelagode. Dugo toplo leto može da bude isrcpljujuće ukoliko ne obezbediš klima uređaj, pa je letnjih meseci klima tvoj verni savenik tokom celog dana, a i noći, jer spavanje u rashlađenoj prostori učiniće da ujutru budeš odmorniji. 

Ne moraš da brineš o računima za struju, jer inverter klime štede potrošnju struje dosta više u odnosu na standardne klime. Kompresor inverter klime ima promenljivu frekvenciju rada, pa zavisno od željene temperature koja se zadaje, pojačava ili smanjuje broj obrtaja motora i tako štedi struju.

Midea inverter klime su vrlo popularan izbor među kupcima. Kod većina modela temperaturni opseg hlađenja kreće se od -15°C do +50ºC, a grejanja od -15°C do +30ºC. 

Napredni modeli Midea klima uređaja nude mnogo korisnih funkcija, poput jonizatora, samočišćenja i samodijagnostike, ovlaživača vazduha, automatskog kretanja horizontalnih i vertikalnih krilaca, memorisanja kretanja krilaca, hlađenje čak i na niskoj temperaturi od -15°C i još mnogo toga.

Boje klima uređaja kod brenda Midea mogu biti siva, crna ili bela.

Istraži našu ponudu inverter klima brenda Midea i sigurni smo da ćeš napraviti dobar izbor.

Back to Top