Lenovo laptopovi - ThinkPad, IdeaPad, Yoga, Legion

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 104

Silazno
Strana
po strani

Lenovo je svetski renomirani proizvođač laptopova, čiji modeli pružaju mnoštvo funkcija za korisnike, uključujući različite veličine zaslona, performanse i cene.Lenovo laptopovi obično imaju Linux operativni sistem, a mogu biti dostupni i sa Windows-om. Lenovo ima nekoliko serija lansiranih laptopova, a među njima je najpopularnija ThinkPad serija, koja je dizajnirana za poslovne korisnike i ima izuzetno jake performanse i izdržljivu bateriju. IdeaPad serija je namenjena širokom spektru korisnika i nudi razne mogućnosti za igrače, studente i kreativce. Yoga serija ima neverovatan dizajn s rotirajućim ekranom koji se može pretvoriti u tablet, idealan za korisnike koji traže fleksibilnost.

Koji Lenovo ThinkPad je najbolji?

ThinkPad serija je prvobitno kreirana kao odgovor na rastuću potrebu za snažnim i prenosivim laptopom namenjenim poslovnim korisnicima. Od tada, mnoge namene ThinkPad-a su se proširile, ne samo zbog rasta inovacija u tehnologiji laptopova, već i zbog rastućih potreba korisnika.

ThinkPad T 

Ova serija Lenovo laptopova kombinuje dve jako bitne funkcije -  produktivnost i bezbednost, što T seriju laptopova čini favoritom poslovnih i profesionalnih korisnika širom sveta. Bez obzira da li kupujete jedan laptop za sebe, 2-3 za svoj mali biznis, ili desetine prenosivih računara za poslovnu upotrebu, ThinkPad T serija je lider u visokoj performansi.

T serija laptopova je dovoljno moćna da zameni bilo koji desktop računar, sa nekim od najbržih Intel i AMD procesora na tržištu. Ipak, oni su i dalje izuzetno prenosivi - neki modeli iz T serija teže oko kilogram, i nude do 20 sati neograničenog vremena rada. Kao i drugi napredni ThinkPad modeli, T serija laptopova nudi diskretni Trusted Platform Module (dTPM) za sigurno skladištenje ključeva za šifrovanje i digitalnih sertifikata, kao i mogućnosti daljinskog IT upravljanja (od strane i Intel i AMD).

ThinkPad L

Ova serija Lenovo laptopova je dizajnirana za poslovne korisnike, ali sa dodatnim fokusom na ekonomičnost i vrednost. Takođe, ovi laptopovi su dizajnirani za nisku potrošnju energije i napravljeni sa više recikliranog materijala u odnosu na neke druge modele brenda Lenovo.

ThinkPad E

Laptopovi iz serije ThinkPad E namenjeni su malim poslovnim korisnicima koji žele visoku produktivnost računara po pristupačnoj ceni. Ipak, ovi laptopovi su i modernog dizajna.

Šta odlikuje Lenovo IdeaPad seriju?

IdeaPad je ultra prenosiv, elegantnog i laganog dizajna, i dovoljno kompaktan da stane u većinu torbi.

Lenovo IdeaPad Flex serija je izuzetno fleksibilna i ima zglob od 360 stepeni. Dinamičke opcije prikaza za bilo koju situaciju su toliko jednostavne za korišćenje da možeš otvoriti IdeaPad jednom rukom. Dovoljno je snažan u položaju “šatora” pa možeš da kucaš na HD touchscreen ekranu ili strimuješ TV emisije ili filmove na putu, u bilo kom položaju koji želite.

Ako planiraš koristiti laptop u multimedijske svrhe, IdeaPad je pravi izbor, jer omogućuje produženi vek trajanja baterije (odlično za maratonsko gledanje filmova). Sa opcijama do 16 GB RAM-a i memorije sve će raditi raditi glatko. To je ono što čini IdeaPad kao bestselerom.

Ne brini, nismo zaboravili ljubitelje igrica - IdeaPad je idealan i za igranje igara. IdeaPad gaming laptopovi mogu da pruže dosta toga, a ti nećeš propustiti ništa od akcije.

Kakvi su Lenovo Yoga laptopovi?

Ako tražiš računar visokih performansi koji kombinuje fleksibilnost 2-u-1 laptopa, tada je Lenovo Yoga serija savršeno rešenje.

Yoga serija je multifunkcionalna. Bez obzira da li ti treba tradicionalni laptop u obliku školjke, fleksibilni notes, mini bioskop ili čak tablet, sa Yogom ćeš pronaći fleksibilnost koja ti je potrebna. Yoga se besprekorno prebacuje između ova tri uređaja.

Iako je izuzetno fleksibilna, Lenovo je takođe osigurao da je Yoga istovremeno izuzetno lagana i čvrsta. Lenovo je učinio Yoga liniju prvim izborom za dizajnere i kreativce širom sveta.

Za dizajnere, arhitekte i video editore, Yoga omogućava korisnicima da pišu i crtaju beleške besprekorno sa njenom integrisanom Lenovo Stylus olovkom koristeći 4K FHD touchscreen 500-nitni ekran.

Lenovo Legion 5 i Legion 5 Pro - odličan gaming laptop

Legion laptop računari su dizajnirani namenski za igranje igrica, i oni su savršen izbor za pasionirane gejmere. Imaju moćan hardver: procesor, grafičku karticu, RAM memoriju i SSD hard disk.

Koja je razlika između Lenovo Legion 5 i Legion 5 Pro laptopa?

Lenovo Legion 5 ima visoke performanse sa jakom procesorskom snagom i jakom grafičkom karticom. Kućište je napravljeno od aluminijuma i magnezijuma. Dijagonala ekrana je 15,6" i rezolucije 2560x1440px do 165Hz sa IPS panelom.

Za razliku od Legion 5, Legion 5 Pro serija je dijagonale 16" i do 240Hz. Ako tražiš odlične performanse i odličnu grafiku, pravi izbor je Legion 5 Pro serija.

Back to Top