Lenovo Laptopovi

Filteri
Filteri:

29 Artikala

Silazno
po strani

Naši Lenovo laptop računari postavljaju standard za poslovne, kućne ili gaming računare. Ovi laptop uređaji omogućavaju da budete produktivni u bilo kojoj sredini. Poseduju komponente koje su vam potrebne – od vrhunskih procesora i grafike do revolucionarne tehnologije ekrana na dodir, izuzetno dugog trajanja baterije. Lenovo laptopovi omogućavaju da budete produktivni i angažovani gde god da se nalazite. 

Lenovo laptop računari u sebi sadrže sve potrebno za vrhunsku performansu. Moćan procesor, vrhunsku rezoluciju ekrana, dobru RAM memoriju, prostran hard disk, odličnu grafičku karticu, razne portove i izdržljivu bateriju koja mu omogućava višesatan rad bez napajanja električnom energijom.

Svaka nova generacija Lenovo laptovova je moćnija i lakša od prethodne. Odaberite odgovarajuću veličinu ekrana od 11.6" do 17.3". U zavisnosti od vaše potrebe možete odabrati, gaming laptopove, laptopove sa boljom grafikom koji su odlični za dizajnere ili poslovne laptopovoe koji imaju najbolji odnos grafike, brzine i autonomije trajanja baterije.

Back to Top