Lenovo IdeaPad

Filteri
Filteri:

16 Artikala

Silazno
po strani

Lenovo IdeaPad - bestseler među laptopovima

IdeaPad je ultra prenosiv sa svojim elegantnim i laganim dizajnom, dovoljno kompaktan da stane u većinu torbi, a napravljen i da bude jak.

Lenovo IdeaPad Flex serija je izuzetno fleksibilna i ima zglob od 360 stepeni. Dinamičke opcije prikaza za bilo koju situaciju su tako jednostavne za korišćenje da možeš otvoriti IdeaPad jednom rukom. Dovoljno je snažan u položaju “šatora” pa možeš da kucaš na HD touchscreen ekranu ili strimuješ TV emisije ili filmove na putu, u bilo kom položaju koji želiš.

Ako planiraš koristiti laptop u multimedijske svrhe, IdeaPad je pravi izbor, jer omogućuje produženi vek trajanja baterije (odlično za maratonsko gledanje filmova). Sa opcijama do 16 GB RAM-a i memorije sve će raditi raditi glatko. To je ono što čini IdeaPad  bestselerom.

Ne brini, nismo zaboravili ljubitelje igrica - IdeaPad je idealan i za igranje igara. IdeaPad gaming laptopovi mogu da pruže dosta toga, a ti nećeš propustiti ništa od akcije.

Dizajn i kvalitet izrade

Elegantan i moderan dizajn:

 • Tanki i laki: IdeaPad laptopovi su poznati po tankom i laganom dizajnu, što ih čini idealnim za korisnike u pokretu.
 • Kvalitetni materijali: Ovi laptopovi kombinuju estetski privlačne materijale i čvrstu izradu, pružajući dugotrajnost i lep izgled.

Raznovrsne veličine ekrana

 • Od 13 do 17 inča: IdeaPad serija nudi modele sa različitim veličinama ekrana, od kompaktnih 13-inčnih do velikih 17-inčnih ekrana, zadovoljavajući sve tipove korisnika.

Performanse i produktivnost

Moćni procesori:

 • Opremljeni Intel Core i AMD Ryzen procesorima, IdeaPad laptopovi pružaju dovoljno snage za glatko obavljanje više zadataka, bilo da radiš na dokumentima, surfuješ internetom ili igraš igricu.

Brza memorija i skladište:

 • SSD i HDD: Ideapad laptopovi nude opcije brzih SSD-ova za brže podizanje sistema i učitavanje aplikacija, kao i tradicionalne HDD-ove za veći kapacitet skladišta.
 • DDR4 RAM: Sa DDR4 RAM-om, ovi laptopovi omogućavaju brzi rad i nesmetano multitasking iskustvo.

Dug vek baterije

 • Produžena autonomija: Mnogi modeli iz IdeaPad serije dolaze sa dugotrajnim baterijama koje omogućavaju celodnevni rad bez potrebe za čestim punjenjem.

Ekran i multimedija

Visoka rezolucija

 • FHD i više: IdeaPad laptopovi nude ekrane visoke rezolucije, uključujući Full HD opcije koje pružaju oštre slike i živopisne boje, savršene za gledanje filmova i rad na grafičkim projektima

Napredne audio tehnologije

 • Dolby Audio: Sa Dolby Audio tehnologijom, IdeaPad laptopovi pružaju čist i bogat zvuk, poboljšavajući vaše multimedijalno iskustvo.

Fleksibilnost i povezivost

Raznovrsne opcije povezivanja

 • IdeaPad laptopovi dolaze sa širokim spektrom portova uključujući USB-C, USB-A, HDMI i SD čitače kartica, omogućavajući jednostavno povezivanje sa različitim uređajima.
 • Wi-Fi 6: Najnovija Wi-Fi tehnologija osigurava brže i stabilnije bežične veze, što je idealno za streaming i online rad.

2-u-1 Modeli

 • Fleksibilnost: Neki modeli iz IdeaPad serije, poput IdeaPad Flex, dolaze sa 360-stepenim zglobom koji omogućava korišćenje laptopa u različitim režimima - kao laptop, tablet, tent ili stand, pružajući maksimalnu fleksibilnost.

Sigurnost i pouzdanost

Bezbednosne karakteristike:

 • Biometrijski senzori: Mnogi IdeaPad modeli dolaze sa ugrađenim čitačima otisaka prstiju ili IR kamerama za prepoznavanje lica, omogućavajući brz i siguran pristup vašem uređaju.
 • Privacy shutter: Fizički poklopci za kamere pružaju dodatni nivo privatnosti kada kamera nije u upotrebi.

 

Back to Top