Epilatori i depilatori

Artikli 1-36 od 38

Silazno
Strana
po strani

Najbolji epilatori - nežno telo bez dlačica

Mnoštvo je preparata za negovanje koji su ženama preko potrebni, a epilatori sigurno zauzimaju neko do prvih mesta na listi. I nisu samo aktuelni pred leto, već tokom cele godine. Dobar epilator, kako dame vole reći, zlata vredi, jer glatka koža bez dlačica i iritacija stvara osećaj komfora i urednosti.

Neverovatno je bogat izbor epilatora na tržišu, a svaki od njih nudi vrhunske performanse, a sve to kako bi se lako i bezbolno uklonile neželjene dlačice.

 

Koji epilator kupiti

Prilikom kupovine epilatora potrebno je da znaš na koje njegove karakteristike bi trebalo da obratiš pažnju. Najpre, potrebno je da ima podesive brzine, da je glava epilatora dovoljno široka, da ima sistem protiv iritacije i sve potrebne nastavke, najpre za osetljiva područja. 

Poželjno je da eplilatori imaju izuetno precizne pincete koje će ukloniti i najmanje dlačice. Pojedini modeli epilatora imaju i svetlo koje pomaže da se otkrije i najtanja dlačica, kao i valjke za masažu. Nakon urađene epilacija naredne četiri nedelje ne moraš da posežeš za ovim aparatom.

Među najtraženijim modelima su Philips epilatori, a mi ti preporučujemo da detaljni istražiš našu ponudu i izabereš onaj koji će ti najbolje odgovarati.

Back to Top