Philips epilatori i depilatori

Filteri
Filteri:

15 Artikala

Silazno
po strani

Philips epilatori - vrhunska tehnologija za telo bez dlačica

Nežna, a snažna epilacija, i telo bez dlačica do četiri nedelje - sve to dobijaš kupovinom Philips epilatora. Ovaj brend je uložio dosta truda kako bi damama ponudio najnovije tehnologije u epilaciji, koja će uz njihove proizvode proteći bez stresa i sa odličnim rezultatima. Glatko telo do četiri nedelje - to je glavna poruka.

Zavisno od serije kojoj pripadaju Philips epilatori nude razne mogućnosti. Philips epilatori serije 8000 imaju izuzetnu brzinu epilacije, a koža posle njih je besprekorno nežna i bez dlačica narednih mesec dana. Više desetina pinceta imaju veliki broj rotacija u minuti, i napravljene su od hipoalergijskog materijala. Zbog široke glave omogućeno je uklanjanje više dlačica odjednom. Uklanjaju dlačice dužine već od 0,5 mm.

Serijom epilatora 8000 omogućeno je suvo i mokro korišćenje, a osim epilacije nude i trimovanje i brijanje. Određeni modeli ponudiće ti i opciju pilinga, masaže i pedikira.

Baterije su punjive i nakon jednog punjenja baterija može da traje 40 minuta. Proces punjenja traje oko 1,5h.

 

Philips Lumea epilator 

Tvorci globalno popularnog epilatora Philips Lumea kažu da za samo tri tretmana može da se ukloni 92% dlačica. 

Kako radi Philips Lumea? On šalje impulse svetlosti ka korenu dlaka, stvarajući toplotu i tako stimuliše koren da pređe u fazu mirovanja. To je delo implementirane IPL tehnologije, jedinstvene baš u ovim epilatorima. UV filteri pomažu svetlu da dopru samo do neželjenih dlačica. Koža je dodatno zaštićena time što će sigurnosni senzori sprečiti emitovanje svetla ukoliko nema direktnog kontakta sa kožom.

Rezultat je da dlačice kreću prirodno da opadaju, a ujedno sprečen je i njihov budući rast. Preporuka je redovno ponavljanje tretmana kako bi se sprečio ponovni rast dlačica.

Senzor koji otkriva nijansu tvoje kože doprineće da se izabere savršen intezitet svetlosti spram tena, što ovaj aparat čini dodatno neodoljivim.

Uz Philips Lumea dobijaš i dodatke za uklanjanje dlačica na osetljivim delovima tela, kao i na licu. 



Back to Top