Sokovnici

Artikli 1-36 od 43

Silazno
Strana
po strani

Sokovnici - najbolja cena i ponuda na ePlaneti

Kada pijemo sveže isceđen sok pijemo ono najbolje od voća - svi nutritijenti su tu, kao i vlakna, i zato je najbolje popiti ga odmah nakon što se završi proces ceđenja. Ovako spremljen sok je najčešći dodatak jutarnjim obrocima, pre odlaska na posao, školu ili fakultet.

Sokovnici su naš glavni saveznik u održavanju tela zdravim, jer na brz, lagan i dostupan način svaki dan možemo našim najmilijima i sebi pripremiti nutritivno bogat i kompletan napitak. Zato je on među najvažnijim aparatima današnjih kuhinja.

Zavisno od brenda i cenovnog ranga sokovnici se razlikuju po jačini, funkcionalnostima i dodatnoj opremi koja dolazi u njih. Neki od njih imaju opciju samočišćenja, tihi su dok rade, lako se sklapaju i jednostavni su za rukovanje. Uz određene modele dobijaš plastične čaše u koje sipaš sok i nosiš ga sa sobom gde god da kreneš. Njihov dizajn je takav da ćeš ih lako uklopiti uz ostale aparate.

Poslednjih godina vrlo su popularni sokovnici za hladno ceđenje, koji imaju manji broj obrtaja. Tokom ceđenja nema zagrevanja soka, a nema ni oksidacije.

Sokovnici - onlajn prodaja

Već sada odredi deo kuhinje u koji planiraš da smestiš sokovnik i u našoj ponudi biraj sokovnik među brendovima kao što su Hurhttps://eplaneta.rs/mali-kucni-aparati/aparati-za-pripremu-hrane/sokovnici.html?manufacturer=1763423&tip=1645om, Gorenje, Bosch, Tefal i ostali.

Prati akcije na ePlaneti i uštedi prilikom onlajn kupovine.

Back to Top