HP laptopovi

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 144

Silazno
Strana
po strani

HP laptopovi - široka lepeza modela

HP je renomirana svetska kompanija u proizvodnji laptopova, i na tržište lansira širok dijapazon modela. Ti modeli su napravljeni kako bi zadovoljili najrazličitije potrebe korisnika, od onih kojima je potreban visokoprofesionalni prenosni računar, do onih koji žele samo surfovanje internetom i dopisivanje na društvenim mrežama.

Kako bi ti izbor bio olakšan, evo šta nude određene serije HP laptopova:

HP EliteBook 

Ovi modeli su namenjeni poslovnim ljudima i profesionalcima kojima je potreban pouzdan laptop sa izuzetno visokom produktivnošću. Ovi laptopovi mogu se pohvaliti vrhunskim performansama i sigurnosnim funkcijama. HP EliteBook laptopovi su neki od najtanjih i najmoćnijih laptopova na tržištu. Dizajnirani za poboljšanu mrežnu sigurnost, ovi računari dolaze i sa funkcijama saradnje poput eliminacije buke i jasnog zvuka za snimljene konferencijske pozive kako bi tvoje Skype sesije bile efikasnije.

HP Pavilion laptopovi

Reč je o pristupačnijim laptopovima, koji će ti ponuditi mnoštvo funkcija za svakodnevnu upotrebu, poput gledanja filmova,  uređivanje dokumenata, igranje igrica i surfovanje internetom. Ovi laptopovi dolaze u različitim veličinama i konfiguracijama, a sve to kako bi korisnici mogli da kupe baš onaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

HP Spectre laptopovi

Modeli iz ove serije su napredni modeli koje odlikuje moderan i elegantan dizajn. Dodatno su atraktivni jer su tanki i lagani, a ujedno imaju i dobre performanse. Imaju vrhunske ekrane visoke rezolucije, najnoviju generaciju procesora, kao i brzi SSD disk.

HP Victus laptopovi

Namenjeni gejmerima koji traže laptop za igranje najnovijih igara. Opremljeni su vrhunskim grafičkim karticama i brzim procesorima, a imaju i specijalizovane funkcije poput naprednog hlađenja i brzog punjenja baterije.

Back to Top