Odeća, obuća, kolica i ostala oprema za lutke

Artikli 1-36 od 54

Silazno
Strana
po strani

Sve za lutke - kreativnost bez granica

Dobrodošli u svet gde mašta postaje stvarnost, a kreativnost devojčica dobija svoje pravo mesto. 

Ovde ćeš pronaći sve što je potrebno da devojčice ožive svoje omiljene priče sa lutkama. Od nežnih baletanki za lutke, preko šik odeće za lutke, do udobnih kreveta i kolevki za lutke -na ePlaneti pronađi sve što je potrebno za beskrajnu zabavu i igru.

Odeća za lutke predstavlja specijalitet ove kategorije. Sa širokim asortimanom stilova i modela, deca mogu oblačiti svoje lutke za svaku priliku, bilo da je reč o modnoj reviji ili prijateljskom okupljanju u kućici za lutke. Odeća za lutke je dizajnirana da inspiriše devojčice da izraze svoju jedinstvenost i stil.

Ne propusti da istražiš kolica za lutke, savršena za šetnje kroz park ili kej, kao i baletanke za lutke, koje su idealne za svaku malu balerinu koja želi da njena lutka bude zvezda predstave. Takođe, kod nas možeš pronaći raznovrsnu opremu koja će upotpuniti svaku igru, uključujući krevete i kolevke za lutke, gde mogu odmarati nakon dana punog avantura.

Ako devojčicama želiš proširiti svet igre, onda su tu prelepe kućice za lutke, koje su savršeno mesto za svaku lutku da zove domom. Ove kućice su dizajnirane da podstaknu kreativnost i omoguće devojčicama da stvore svoj idealan svet igre.

Kvalitetna oprema za lutke ne samo da će zabaviti tvoje dete, već će i podsticati njegovu kreativnost, maštu i sposobnost izražavanja. Pregledaj kolekciju već danas i otkrij savršene dodatke za igru tvojih devojčica koje će ceniti kroz godine koje dolaze.

Back to Top