Adidas ženske trenerke

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 65

Silazno
Strana
po strani

Koja adidas ženska trenerka je tvoja ove sezone?

U adidas trenerkama nikad se nećeš osećati sputano. Napravljene su od rastegljivog materijala pa ćeš lako obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.

Ove trenerke zauzimaju posebno mesto u mozaiku urbanih stilova, jer su reprezent vaš sveg onoga što se traži od moderne i udobne trenerke: idealna silueta, kvalitetni materijali, savremeni dizajn i printovi, a sve se oslanja na jednostavnost i klasiku koju adidas neguje decenijama.

Nekad je samo dovoljno reći adidas i već znaš da se neupitno radi o ikoničnom dizajnu i svevremenskom stilu, pogotovo kad kad su vidiljive tri linije ili adidas trefoil logo.

S obzirom na to da mekani materijali i fleksibilnost ovih trenerki prate svaki tvoj korak utoliko su idealan izbor za baš svaku aktivnost u tvom nedeljnom rasporedu, od odlaska na trening, jutarnje kafe sa prijateljicama ili šetnju u prirodi. 

Kolaboracija koju adidas voli da realizuje sa globalnim modnim brendovima rezultuje izuzetno atraktivnim primercima, poput onih nastalih u saradnji sa FARM Rio brendom. 

Adidas trenerke za žene - širok spektar stilova

U šarenilu ponude adidas trenerki možeš da biraš tako da donji deo bude uzak, uz nogu, sa suženim završetkom ili široke nogavice koje dodatno daju na ležernosti i opuštenosti.

Duksevi, tj. gornji delovi kod adidasa često mogu biti kraći (tzv. crop duksevi) ili standardne veličine. U obe varijante mekoća je drugo ime za njih. 

Napravi kombinaciju adidas trenerke sa modernim patikama ovog brenda i pred tobom je pregršt novih avantura

Back to Top