Bosch usisivači

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 51

Silazno
Strana
po strani

Bosch usisivači - sa kesom, posudom ili štapni

Bosch usisivači su spoj višedecenijskog nemačkog inženjeringa i tehničke preciznosti, što garantuje visok kvalitet i neverovatno dobre funkcionalnosti u radu. Velika je pažnja posvećena inovacijama i detaljnom ispitivanju, kako bi se lansirali usisivači koji će odgovoriti potrebama savremenih domaćinstava.

Među mnoštvom modela Bosch usisivača najtraženiji su oni sa posudom i kesom, kao i štapni Bosch usisivači

Bosch usisivači sa kesom podjednako su dobri i kada ti je potreban i ne tako kompleksan usisivač, kao i onda kada u tvom domu žive i kućni ljubimci, pa je često usisivanje prioritet. U tim slučajevima potrebna je jaka usisna snaga, kao i antialergijski efekat. 

Kako navode u Boschu, da bi se postigli vrhunski efekti čišćenja važne su i ostale funkcije, ne samo snaga rada. Osim motora velike brzine, Bosch usisivači imaju papučice visokih performansi, vazdušne zaptivke koje su optimizovane, kao i potrebne filtere. Protok vazduha ispod papučice dostiže brzinu od čak 150 km/h. Velika brzina i snaga pomažu uklanjanju prljavštine sa svih vrsta podova.

Bosch usisivači ka sesom su pogodni za one koje pate od alergija, jer nemaju kontakta sa prašinom.  Mogu da filtriraju skoro 100% mikročestica u vazduhu zahvaljujući UltraAllergy filteru. Osim toga, AirFresh kesa za prašinu sprečava izloženost prašini prilikom odlaganja usisivača, a zadržaće i neprijatne mirise.

ProAnimal usisivači, kako oni sa kesom tako i oni sa posudom, koje je razvio Bosch kreirani su radi efektnog uklanjanja dlaka kućnih ljubimaca, pa čak i kada je reč o usisivanju slaka sa tapaciranog nameštaja i sa tepiha. U tome pomažu specijalno dizajnirane četke.

Usisivači sa kesom takođe mogu imati i ProPower (velika snaga) i ProSilence (tihi rad) karakteristike.

Bosch usisivači sa posudom

Ko ne želi da se bavi sa kesama kod usisivača, onda se odlučuje na one sa posudom, štapne ili robot usisivače. Kada se sve nečistoće sa podova usisaju, posuda se isprazni, opere i nakon što je potpuno osušena može se montirati na ostatak usisivača. I ovi sa posudom, kao i oni sa kesama, imaju jaku usisnu snagu. Protok vazduha je čak 150 km na čas. Podjednako se dobro usisavaju sve vrste podova, kao i tepisi, nameštaj, a dlake od kućnih ljubimaca nestaju jako brzo.

Bosch usisivači sa posudom takođe imaju antialergijski filtere, a funkcija SmartSensor Control kod određene serije obaveštava kada je potrebno očistiti filtere. 

Štapni Bosch usisivači

Štapni usisivaču daju posebnu fleksibilnost i praktičnost u održavanju čistoće doma. Uspravni modeli imaju teži donji deo, stoje sami i mogu se lako pomerati po podu. Kod štapnih modela težina je u gornjem delu, pa je lakši za usisavanje polica, plafone i teže dostupnih mesta. Bosch štapni usisivači dolaze u serijama Athlet, Unlimited i Flexxo, pa svaka serija nudi specifičnosti zbog kojih su prepoznati i popularni na tržištu.

Zavisno od površine prostora obrati pažnju na dužinu rada u jednom ciklusu, nakon punjenja baterije. Obično mogu da rade do sat vremena, a određeni modeli i više od jednog časa.

Jednostavno rečeno, Bosch usisivači su usisivači za sve prilike i potrebe.

Back to Top