Gorenje mašine za sudove

Filteri
Filteri:

25 Artikala

Silazno
po strani

Jednostavnost i lakoća svakodnevnog pranja posuđa

Kad se kaže Gorenje misli se na tradiciju, poverenje i kvalitet. Sve to neguje se već decenijama, u svim segmentima, pa tako i kada je reč o mašinama za pranje sudova. U njih su implementirane odlične tehnologije, pametna rešenja, jednostavne komande i vrlo korisni programi, koji olakšavaju proces pranja i održavanja posuđa.

Gorenje proizvodi sudomašine tako da rade za tebe, pa čim pritisneš dugme za početak procesa možeš da budeš siguran/a da će posuđe izaći besprekorno čisto i sjajno.

Šta sve doprinosi tome? Najpre, nekoliko fenomenalnih programa rada, poput brzog programa koji zajedno sa funkcijom SpeedWash opere posuđe za samo 20 min, što je idealno kada imaš goste na večeri i kada je potrebno oprati veće količine posuđa.

S obzirom na to da Gorenje mašine za pranje sudova imaju i napredne senzore oni će prilagoditi program pranja u skladu sa stepenom zaprljanosti posuđa, čime se obezbeđuje ušteda vode i struje. Tako da je dovoljno imati jedan automatski program koji će se prilagoditi onom što tebi treba.

Dobro je da znaš da SmartFlex mašine za pranje sudova brenda Gorenje daju sasvim dovoljno prostora za smeštanje posuđa. Sa tri korpe možeš da opereš i do 16 kompleta istovremeno. Kako je unutrašnjost fleksibilna, možeš slagati sudove po svojim potrebama i navikama, a oni će biti savršeno čisti nakon završenog ciklusa pranja. 

Po završetku rada vrata se automatski otvaraju da bi izašla para, ujedno u mašinu ulazi svež vazduh, pa se posuđe brže suši. Još jedna jako korisna stvar kod Gorenje sudomašina je i jonizacija, koja doprinosi da se uklone neprijatni mirisi, pa je mašina uvek sveže mirisna, čak i onda kada je posuđe unutra.

Baš kao i ostali brendovi i Gorenje nudi ugradne mašina za sudove i samostalne mašine za sudove. 

Prođi kroz ponudu na našem sajtu i istraži šta sve to Gorenje nudi kad je reč o sudomašinama. Kod nas te uvek čekaju akcijske cene i povoljni uslovi kupovine.

Back to Top