Gorenje ugradne mašine za pranje sudova

Filteri
Filteri:

15 Artikala

Silazno
po strani

Gorenje ugradne mašine za sudove - i estetika i funkcionalnost

Sa ugradnom mašinom za pranje sudova estetika je zagarantovana, a ako je još i Gorenje, onda dobijaš i kvalitet i dugotrajnost upotrebe. Gorenje lansira ugradne sudomašine širine 45cm ili 60 cm, a na tebi je da odlučiš da li će to biti potpuno ugradne, poluugradne ili podugradne.

Koje su to prednosti Gorenje ugradnih mašina za pranje sudova? Imaju nekoliko programa pranja, na temperaturama od 40 do 70 stepeni, a među njima se posebno izdvaja onaj koji zaprljano posuđe može oprati za samo 20 min (Speed Wash tehnologija).

Osim toga, poseduju intenzivni program, eko i noćno pranje, program za pranje kristalnih čaša, kao i jednočasovni program pranja. Dok rade tihe su, i daju svetlosni i zvučni signal da je proces završen.

Mašine sa širinom od 60 cm mogu da operu i do 16 kompleta posuđa, dok one sa širinom od 45 cm mogu da operu 9 kompleta. Fleksibilnost unutrašnjeg rasporeda pruža komfor prilikom slaganja sudova.

Memorisanje programa, automatsko otvaranje vrata, samočišćenje, zaštita od poplava i još mnogo vrhunskih funkcija te čeka sa Gorenje sudomašinama.

Posebno su popularne SmartFlex mašine, jer se u poptunosti prilagođavaju tvojim potrebama, zbog širikog dijapazona funkcija i fleksibilnom unutrašnjem rasporedu.

Back to Top