Vox ugradne mašine za pranje sudova

Filteri
Filteri:

4 Artikala

Silazno
po strani

Vox ugradne mašine za sudove - dizajnirane da traju

Biranje ugradnih mašina za sudove ne bi trebalo da bude stresan zadatak, pogotovo kad si na ePlaneti, jer kod nas uvek možeš očekivati dobar izbor i još bolje cene.

Kad kažemo dobar izbor, svakako da podrazumevamo i brend Vox, jer su Vox mašine za sudove i te kako tražene i popularne. Razlog leži u odličnom odnosu kvaliteta i cene, u kombinaciji sa odličnim performansama i vrhunskim programima pranja posuđa. Vox se fokusira upravo na ugradnji najnovijih tehnologija kako bi korisničko iskustvo svakim danom bilo bolje i bolje.

Vox ugradne mašine za sudove odlikuje moderan dizajn koje će se vrlo lako i lepo uklopiti u enterijer tvoje kuhinje. Tako se i u našoj ponudi nalaze se Vox ugradne mašine sa elegantnim linijama, minimalističkim kontrolama i visokokvalitetnim završnim obradama.

Ovaj brend ulaže i napore da proizvede sudomašine koje su i energetski efikasne, pa uštedeti na potrošnji vode i struje.

Sudovi se mogu prati na temperaturi u rasponu od 40 do 70 stepeni, u nekoliko vrsta programa - od onog koji nudi pretpranje ili pola pranja, do intezivnog, brzog (30 min), programa Super 50min i Hygiene na 70 stepeni pranja, pa do ekološkog programa. Širok dijapazon programa pružiće ti komfor u održavanju posuđa čistim.

Određeni modeli Vox ugradnih mašina za sudove poseduju i indikatore nedostatka sredstva za ispiranje ili nedostatka soli, podesivu gornju korpu, korpu za escajg koja se može ukloniti po potrebi, funkciju zaštitu od poplava itd.

Prepuštamo te našoj ponudi i odaberi model koji će odgovarati potrebama tvog doma.

Back to Top