Bosch ugradne mašine za sudove

Filteri
Filteri:

5 Artikala

Silazno
po strani

Potpuno, polu ili podugradne mašine za sudove brenda Bosch

Kad izabereš Bosch, dobijaš vrhunske tehnologije za pranje i sušenje posuđa, jer ugradne mašine za pranje sudova ovog brenda u sebi spajaju odlične performanse za svakodnevno održavanje posuđa, štede energiju i izuzetno su tihe. Kako su savršeno dizajnirane, jednostavne za rukovanje i upravljanje, biće tvoj idealni saveznik u kuhinji.

Bosch ugradne mašine za sudove dostupne su u standardnim, uskim i visokim modelima. Širina može biti 60 cm (standardne) ili 45 cm (uske).

Što se tiče tipova ugradnih mašina, mogu biti potpuno ugradne, a to znači da je spoljašni panel isti kao i ostatak kuhinjskih elemenata, pa se u potpunosti uklapa u estetiku kuhinje. Kontrolna tabla je na vrhu vrata i vidljiva je kada se vrata otvaraju ili kad su odškrinuta.

Poluugradne Bosch mašine za sudove se od ugradnih razlikuju samo u tome što je kontrolna tabla vidljiva na frontalnom delu mašine. 

Podugradne Bosch mašine za sudove u stvari su samostojeće, jer je samo uklonjen poklopac i postavljene su ispod radne ploče.

Sve te tipove sudomašina Bosch je napravio da dugo traju, budu energetski efikasne i ponude najbolje tehnologije u pranju i sušenju posuđa. Tehnologija PerfectDry sa korišćenjem zeolita rezultuje sudovima koji su besprekorno čisti, i nećeš morati koristiti krpu za sušenje, jer će čak i plastični sudovi izaći savršeno osušeni.

Što se tiče programa rada, i ugradne kao i samostojeće imaju potpuno iste, a kod Boscha su to: intenzivni i eko programi, ekspres programi za brza pranja, automatski program koji na osnovu stepena zaprljanosti podešava temperaturu, količinu vode i trajanje procesa. Osim toga, Extra Clean zone omogućava pranje posuđa koje ima izrazito tvrodokorne mrlje.

Back to Top