Beko ugradne mašine za pranje sudova

Filteri
Filteri:

7 Artikala

Silazno
po strani

Ugradne mašine po meri tvoje kuhinje

Ako do sada nije bilo prilike da se upoznaš sa odličnim performansama Beko mašina za pranje sudova, nikad nije kasno, jer za kvalitetne uređaje uvek je dobro vreme.

Ugradne Beko sudomašine se u odnosu na samostalne modele ne razlikuju po pitanju dimenzija. I ovde je reč o modelima širine ili 60 cm ili 45 (slim sudomašine). Fokus je na to me da se sudomašina idealno uklopi u postojeće kuhinjske elemente, što uz Beko neće biti problem.

Kapacitet za smeštanje posuđa varira, pa uski ugradni modeli mogu primiti do 9 kompleta posuđa, dok puni ugradni modeli imaju 12, 13 ili 14 kompleta. Kad se kaže komplet misli se na duboki i plitki tanjir, dezertni tanjir, čaša, šolja i tanjirić, pribor za jelo i kafena kašičica.

Kakvi programi su implementirani kod Beko mašina za sudove?

Mnoštvo je programa koji čine pranje posuđa efikasnim i besprekornim, pa zavisno od modela do modela, svaki nudi nešto specifično i olakšavajuće za svakodnevne aktivnosti u kuhinji. 

Tu je automatski program, intezivni program pranja, Aqua Flex, EcoProgram, program za pretpranje, kao i posebni programi za čaše i plehove. 

Npr. mini 30' program za samo pola sata će oprati posuđe koje i nije puno zaprljano. Quick&Shin pere punu količinu posuđa za samo 58 minuta, dok Clean&Shine program pere, osuši i učini sjajnim čak i najprljavije posuđe za samo sat i po vremena.

Očekuju te i dodatne korisne funkcije, poput aktivnog sušenja ventilatorom, automatsko doziranje deterdženta, korpe koje su fleksibilne i lako se prilagođavaju tokom pravljenja rasporeda za smeštanje posuđa.

Back to Top