Kućice za lutke (barbike)

Filteri
Filteri:

8 Artikala

Silazno
po strani

Kućice za lutke - jedinstveni svet mašte

Ako je lutka omiljena igračka devojčicama u ranom uzrastu, sledeća na listi je kućica za lutke. Kada se u dečiju sobu useli zanimljiva i kreativna kućica nastaje poseban svet mašte i kreacije, u kojem ne postoje granice za pričanje priča i formiranje uspomena.

Ono što kućice za lutke čini neodoljivom igrom za devojčice je mnoštvo dodataka, pokretnih delova nameštaja, kuhinje, kozmetike, garderobe i još mnogo toga. To pruža zabavu i prostor za razvoj mašte, osećaja za prostor i položaja objekata. Posebna zabava nastaje onda kada u igru uskoče i prijateljice.

Zavisno od veličine i kompleksnosti montaža kućica za lutke može varirati od jednostavnog do zahtevnog procesa. Preporuka je da se montaža obavi zajedno sa odraslom osobom.

Kako bi što duže trajale preporučuju se drvene kućice za lutke, jer su stabilnije i najčešće imaju kvalitetnije dodatke. Ako govorimo o maloj deci, onda su plastične kućice bolje rešenje, jer se njima jednostavnije manevriše i efikasnije je održavanje. 

Igranje sa kućicama za lutke pomaže devojčicama da razviju maštu i kreativno razmišljaju, da ojačaju fine motoričke sposobnosti, ali i da se nauče saradnji i timskom duhu. Osim toga pomažu u učenju organizacionih veština i dizajnu enterijera. U celokupnoj igri razvija se osećaj za estetiku.

Prepuštamo te našoj bogatoj kolekciji kućica za lutke, uključujući i kućice za Barbi lutke. Prilagođene su ranom dečijem uzrastu, bezbedne su za korišćenje, i uvek su dobra ideja za poklon tebi dragoj devojčici.

Back to Top