Vox veš mašine

Filteri
Filteri:

Najprodavaniji brendovi veš mašina:

31 Artikala

Silazno
po strani

Vox mašine za veš - 5 godine garancije

Vox globalno važi za brend koji vodi računa o energetskoj efikasnosti i pametnim rešenjima koje ugrađuje u svoje uređaje kako bi postigli odlične rezultate uz razumnu potrošnju struje. To upravo važi i za Vox veš mašine.  Uz pomoć naprednih senzora, Vox-ove mašine za veš optimizuju potrošnju vode i struje, i tako pružaju održivije pranje.

Iako su obogaćene vrhunskim tehnologijama, Vox mašine za veš su cenovno vrlo povoljne u odnosu na konkurenciju, i tako pružaju izuzetnu vrednost za uloženi novac. Tako, kombinacija pristupačnosti, besprekornog dizajna i naprednih rešenja daju Voxu odličnu poziciju u odnosu na ostale globalne brendove.

Vox ima rešenje kako za samce, tako i za male i velike porodice, i lansira mašine za pranje veša prema različitim potrebama. U ponudi su manji kompaktni modeli za ne tako velike prostore, kao i veš mašine velikih kapaciteta. 

Mnoštvo pametnih rešenja implementirano je u Vox mašine za pranje veša, a jedno od njih je i Aqua Logic, pomoću kog mašina prepoznaje momenat kad je samo do pola napunjena. Tada će se pokrenuti ekološki režim, kako bi se skratio proces pranja i uštedilo na potrošnji vode i struje. 

Sa inverter motorom ove mašine rade tiše, manje troše i ostvaruju duži radni vek.

Osim toga, ako dođe do neravnoteže količine veša u bubnju, sistem će automatski rasporediti težinu i tome prilagoditi brzinu obrtaja. Samim time, postiže se i optimalna efikasnost centrifuge. Vox je posebno dizajnirao bočne stranice mašine kako bi se smanjile vibracije tokom njenog rada.

Početak ciklusa se kod Vox veš mašina može odlložiti i do 24h.

Ono što je svakako jedna od najkorisnijih funkcija je i što postoji dugme za dodatno ispiranje ako se desi da u tkaninama ostane deterdžent. Na to se posebno obraća pažnja zbog male dece i beba, kao i odraslih koji su alergični na ovu vrstu hemikalija.

Prepuštamo te bašoj ponudi u kojoj ćeš otkriti još dosta fenomenalnih programa Vox mašina za pranje veša i izaberi idealnu za tvoj dom. Sve VOX mašine za pranje veša imaju 5 godine garancije.

Back to Top