Converse ženske patike

Filteri
Filteri:

25 Artikala

Silazno
po strani

Stilovi se menjaju, “starke” su bezvremenske

Retko šta je tako cool, ikonično i ujedno stilski dovedeno do perfekcije kao dobar par “starki”. U periodu dužem više od jednog veka, koliko traje istorija brenda Converse, lansirano je na desetine serija čuvenih “starki”, pa je svaka generacije mogla da nađe ono što odgovara njenom stilu. Kupovina Converse patika kako nekad, tako i danas, značila je čistu ljubav i poštovanje ka ovom brendu, koji je uvek bio u korak sa kulturološkim i sociološkim trendovima i navikama.

Svaka dekada u 20. veku imala je jasan modni pečat, a Converse je u svakoj od njih bio i te kako primetan, i nadasve poželjan. Znamo da su Converse nosile baka i deke, a sada ih unuci ponosno ističu kroz svoj stil. I već sada imaju osećaju da su napravili nepogrešiv izbor.

The Converse Chuck Taylor All Star ženske patike su klasika koja je izdržala test vremena. Nose status “must have” za sve generacije. Karakteriše ih izdržljivo platno, gumirana kapa na prstima i vanvremenski dizajn. Raznovrsnost boja i printova na ovim patikama čini ih posebno neodoljivim, jer njihova jednostavnost daje prostora da se izrazi kreativnost. 

Mladoj populaciji su posebno atraktivne Converse patike sa platformom, a odlikuje ih novi nivo udobnosti (OrthoLite jastučići) i doza ekstravagancije oslonjena na klasiku i tradiciju.