Reebok ženske patike

Filteri
Filteri:

25 Artikala

Silazno
po strani

Ženske patike sa potpisom Reebok - i klasika i avangarda

Reebok se voli baš zato što pravi patike za svakoga, negujući sopstveni imidž, tradiciju i izgrađeno poverenje. Bilo da ti trebaju patike za trčanje koje pružaju maksimalnu podršku pri svakom pređenom kilometru, ili lifestyle patike koje su i te kako primetne kad ih obuješ, Reebok uvek ima rešenje. 

Iako je za mnoge Reebok asocijacija na teniske patike koje su u poslednjim dekadama 20. veka imale ikonični status, ovaj brend ne prestaje da iznenađuje savremenim dizajnom i inovacijama. Danas se Reebok classic ženske patike mogu okarakterisati kao klasika koja sija novim sjajem, i privlači nove generacije koje žele imati isti doživljaj kao i njihovi roditelji kada su nekada nosili Reebok. 

Kako u svakom ženskom cipelarniku postoje patike koje svojom jednostavnošću i svedenošću daju dnevnom stajlingu dozu pročišćene elegancije, utoliko ćeš ih brže naći baš kod Reeboka, i to baš na ePlaneti. Osim belih sa diskretnim linijama u boji, koje su uvek poželjne, u ponudi su i klasične crne patike, za one koji ne žele da se ističu određenim šarama ili koloritom. 

Kad poželiš dinamičan i avangardan dizajn patika nek tvoj izbor budu Reebok zig dynamica 3, i kreće fuzija različitih energija.

Tokom hladnih zimskih dana duboke Reebok ženske patike biće odličan adut za topla i suva stopala.

Back to Top