Adidas ženske jakne

Filteri
Filteri:

6 Artikala

Silazno
po strani

Ženske jakne sa adidas potpisom - ležerno, ikonično, vanvremenski

Znamo da zima traži slojevito oblačenje, a zimska jakna je onaj poslednji sloj koji treba da pruži maksimum - toplotu, suvoću i da te štiti od vetra i svih nepovoljnih vremenskih uslova. adidas se hvata u koštac sa tim izazovima i kreira ženske jakne koje vrlo uspešno odgovaraju imperativima hladnih zimskih dana. 

Bez obzira da li si krenula na trening ili u izlazak sa prijateljicama, svestrane adidas jakne pokrivaju sve tvoje potrebe. Pružaju podjednako dobar osećaj kao što i vizuelno dobro izgledaju. Klasičnog dizajna sa čuvene tri linije i prepoznatljivog horizontalnog prošivanja ove jakne kombinuju vrhunsku izolaciju i modni pečat. 

adidas jakne sa punjenjem svakako su najbolji zbor kad krene oštra zima, jer pružaju vrhunsku izolaciju i toplotu.

U kolaboraciji sa brendom FARM.Rio adidas je kreirao jakne čiji vibrantni dizajn zaista unovi novu dozu dinamike u tvoj stil. To može biti motivacija da promeniš dosadašnje navike i kupiš jaknu kakvu do tad nisi imala niti zamišljala.

adidas ženske jakne za trčanje

Dok praviš plan za istrčavanje zacrtanih kilometara opremi se najboljom garderobom. Osim adidas helanki i patika, ne zaboravi da na ePlaneti možeš naći i adidas jakne za trčanje. Lagani izolacioni materijali pružiće ti potrebnu toplotu dok si napolju, a osim toga doprinose da se u njima lako pokrećeš. Obično su uskog kroja i imaju mogućnost podešavanja struka. 

AEROREADY tehnologija zaslužna je za upijanje znoja, što ti pomaže da ostaneš fokusiranja na istrčavanje nameravane kilometraže. 

Započni svoju avanturu bez trunke napora, jer adidas tehnologija radi za tebe.

Back to Top