Icepeak ženske jakne

Filteri
Filteri:

27 Artikala

Silazno
po strani

Podigni zimsku avanturu na viši nivo

Icepeak ženske jakne su izrađene od naprednih sintetičkih materijala, nudeći savršenu kombinaciju toplote, izdržljivosti i laganog komfora. Spoljni sloj obično sadrži visokokvalitetni poliester, poznat po svojoj otpornosti i lakoći održavanja, što ove jakne čini idealnim za aktivnu upotrebu u zimskim sportovima.

Šta ove jakne čini odličnim izborom kad si na planinarskoj stazi ili šetaš gradom dok veje sneg? Odgovor je A.W.S. Extreme tehnologija, dizajnirana da zadovolji potrebe aktivnih ljubitelja na otvorenom. Ova tehnologija osigurava da su jakne potpuno otporne na vetar i vodu, štiteći te svih zimskih uslova. Prozračnost materijala, takođe, znači da vlaga sa tela može da isparava, osiguravajući da telo ostaje suvo, čak i tokom intenzivne fizičke aktivnosti.

Kako Icepeak jakne štite od vetra i vlage?

Icepeak jakne imaju specijalizovane membrane i premaze koji blokiraju vetar i odbijaju vodu. Zalepljeni šavovi i vodootporni zatvarači dodaju još jedan sloj zaštite, sprečavajući prodiranje vode i snega.

Svaka Icepeak jakna ima naznačen vodeni i vazdušni indeks.

Toplotna izolacija Icepak jakni za žene

Iznutra, ove jakne su postavljene visokokvalitetnim, izolacionim materijalima koji zadržavaju telesnu toplotu dok dozvoljavaju vlazi da isparava. Ovaj balans izolacije i prozračnosti je ključan za održavanje udobnosti u različitim zimskim uslovima.

Privlačna estetika i praktičnost Icepeak ženskih jakni

Džepovi su strateški postavljeni za lako pristupanje i smeštanje raznih sitnica, sa zatvaračima koji čuvaju stvari na sigurnom i suvom mestu.

Osim što su ove jakne vrlo funkcionalne za zimu i sve uslove koji vladaju tokom hladnih meseci, nisu izgubile na stilu. Imaju ženstven kroj koji ističe figuru. Dolaze u raznim bojama, ali i dizajnu, od smelih i živopisnih  modela do onih elegantnih i suptilnih. Kroj je dizajniran da bude laskav, a ipak funkcionalan, omogućavajući slobodu pokreta.

Ne propusti uvek dobre cene Icepeak jakni na ePlaneti i već sada poruči svoj omiljeni model.

 

Back to Top