Vox kombinovani frižideri

Filteri
Filteri:

28 Artikala

Silazno
po strani

Zašto su Vox kombinovani frižideri dobra kupovina?

Sve što želiš imati od kombinovanog frižidera dobijaš upravo od Voxa, koji je implementirao najefikasnije tehnologije koje kupcu pružaju jedinstveno iskustvo. A zašto je jedinstveno? Pa zato jer čini svakodnevnicu lakšom i funkcionalnijom. 

Sve namirnice, bez obzira u kom uglu frižidera da su smeštene, biće podjednako ohlađene, jer ovi frižideri imaju MultiCooling tehnologiju hlađenja koja pruža 3D kruženje vazduha, održavajući idealnu svežinu namirnica.

U delu za hlađenje poseduju fioku sa dosta niskim temperaturama, i koje dopire posebno hladan vazduh, nezvisno od ostatka frižidera. Takva fioka, nazvana CoolAir Zone, idealna je za skladištenje mesa i ribe. Takođe, fioka sa posebnim sistemom održavanja vlažnosti (HumidityControl) kako bi voće i povrće zadržalo svoju svežinu.

QuickCool i QuickFreeze odlične su funkcije kod ovih frižidera, jer omogućavaju brzo hlađenje i brzo zamrzavanje.

EcoMode režim rada pruža optimalnu potrošnju temperature uz manju potrošnju struje.

Zavisno od toga koji model frižidera izabereš dobijaš i aksesosare, poput postolja za jaja, posuda za led, držača za flaše ili korpe za zamrzivač.

Ovo je samo deo fenomenalnih funkcionalnosti kombinovanih frižidera brenda Vox, zato detaljnije istraži našu ponudu i izaberi najbolje za tvoj dom.

Back to Top