LG kombinovani frižideri

Filteri
Filteri:

9 Artikala

Silazno
po strani

LG tehnologije za najbolje čuvanje svežine namirnica

Da li želiš da imaš frižider koji će ti na najefikasniji način čuvati kvalitet i svežinu namirnica? Da li je tvoj izbor frižider koji omogućuje izuzetno preciznu regulaciju temperature i ujednačeno hladi 24h? Onda si na pravom mestu, jer ćeš uz LG frižidere iskusiti novu dimenziju čuvanja namirnica.

LG kombinovani frižideri mogu biti sa zamrzivačem u donjem ili gornjem delu, pa možeš da biraš između te dve opcije, zavisno od tvojih želja i preferencija. Ovaj brend je razvio niz tehnologija kako bi kupcima pružio vrhunsko iskustvo i omogućio energetsku uštedu.

LG LinearCooling tehnologija koristi linearni kompresor koji hladi hranu ravnomernije i sporije od tradicionalnog kompresora. Kod takvog procesa hlađenja čuvaju se sve hranljive materije i ukus namirnica. Hrana može biti sveža i do 7 dana.

DoorCooling tehnologija “isporučuje” hladan vazduh direktno od vrha ka donjim policama i ka vratima frižidera. Pomaže u održavanju svežine hrane čak i nakon što vrata frižidera budu otvorena. DoorC

Kada se kaže LG FreshBalancer tehnologija misli se na posebne fioke u kojima se održava vlažnost voća i povrća na najoptimalnijem nivou. 

Dodatna prednost je i postojanje ledomata koji pravi sferne kuglice leda. One se sporije tope i drže pića duže hladnijim.

UVnano tehnologijom otklanjaju se sve bakterije sa otvora za vodu, pa nema mesta brigama o higijeni, jer se za to brine najnovija tehnologija.

Kontrola rada frižidera sa bilo kog mesta

Instaliranjem LG ThinQ aplikacije imaš priliku da daljinski upravljatš frižiderom, - sa bilo koje lokacije podešavaš temperature, pratiš potrošnju energije i dobijaš upozorenje o kvarovima. Pritiskom na dugme možeš da i da uključiš opciju “Ekspresno zamrzavanje”.

O stilu i dizajnu 

Osim što LG kombinovani frižideri imaju neverovanto korisne funkcije, njihova estetika je posebno primetna. Savršeno se uklapaju u enterijer savremenih kuhinja, dajući joj na efektnosti i vanvremenskoj eleganciji. 

Preglednost, meko LES osvetljenje, sofisticirani metalni detalji, lep raspored fioka i pregrada u vratima - sve to čini LG kombinovane frižidere idealnim izborom za tvoj dom.

Back to Top