Adidas muški duksevi

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 59

Silazno
Strana
po strani

adidas muški duksevi - pronađi svoj model na ePlaneti

Čuvene tri adidas linije duž rukava uvek se lako primete na gradskim ulicama. Dovoljno je reći adidas i već znaš da se radi o brendu prema kom se neguje posebna ljubav. adidas muški duksevi su savršen spoj komfora i stila, koji se svojom univerzalnošću besprekorno uklapaju u tvoj stajling, bilo gde da kreneš. Bilo da je reč o odlasku na trening, gradskoj šetnji ili putovanju, sa adidasom nema greške.

Kolekcija muških dukseva ovog brenda, u neodoljivim mekim materijalima, nudi sve ono što je potrebno pri kreiranju urbanog stila. Kreirani od najkvalitetnijih materijala, poput francuskog frotira, pružaju mekoću i udobnost koja te prati u svim aktivnostima. 

Široka lepeza boja, modeli dukseva sa džepovima ili bez, sa kapuljačom ili ne, na raskopčavanje ili bez - adidas prati sve tvoje potrebe i navike, i baš svako nađe ono što mu je potrebno, od klasike do savremenih printova koji unose dinamiku u tvoj stajling. Duksevi sa rajferšlusom praktični su zbog slojevitog oblačenja, pa ih lako možeš skinuti kada krećeš na partiju basketa ili tenisa. Ispod adidas dukseva obuci omiljenu polo majicu i uvek budi u trendu.

Možeš da biraš adidas duks na kojem logo dominira na grudima, ili je diskretno postavljen na bočnim stranama.

Za onaj dan u kancelariji kad je dozvoljen “casual" stajling izaberi adidas duks i sve je već tu - elegancija, komfor i ležernost u jednom.

Back to Top