Tefal parne stanice

Filteri
Filteri:

9 Artikala

Silazno
po strani

Tefal parne stanice - Najkraći put do besprekorno ispeglane odeće

Onda kada imaš peglu koja ima jaku snagu, bez da podešavaš temperaturu prema vrsti tkanine, i koja je uz to lagana za rukovanje i dugo traje, onda znaš je reč o pametnom ulaganju. Sve to i jesu upravo Tefal parne stanice, sa mnoštvom korisnih i nezamenjivih funkcija za peglanje najrazličitijih vrsta tkanine. 

Parne stanice brenda Tefal imaju snagu u rasponu od 2.200 do 3.000 W, ispustom pare od 120 do 180 grama u minuti, sa dodatnim udarom pare od 270 do 750 grama u minuti i pritiskom od 7,6 do 9 bara, što je i te kako moćno i efikasno da ispegla baš sve nabore i neravnine.

Vreme zagrevanja je samo 2 min, a tu je i odličan sistem protiv kapanja i stvaranja kamenca. Kod određenih modela Tefal parnih stanica postoji demontažni kolektor kamenca.

Rezervoari za vodu imaju i te kako dovoljnu zapreminu, a mogu biti demontažni ili fiksirani. U svakom slučaju, jednim punjenjem rezervoara (koji su zapremine više od 1,5 litra) sledi sesija peglanja u kojoj možeš da ispeglaše veću količinu garderobe, bez potrebe da dopunjavaš vodu.

Grejne ploče su dizajnirane po vrhunskoj tehnologiji kako bi se omogućilo lako klizanje po tkanini. Precizan vrh pegle dopreće do svih uglova na odeći. 

Napredne modele Tefal parnih stanica odlikuje i tihi rad pumpe, što stvara dodatni komfor u procesu peglanja.

Za koji god model parne stanice da se odlučiš možeš da očekuješ izuzetne performanse rada, koje prati komforno korišćenje i vrhunski rezultati. I još nešto, dizajn pegli je vrlo sofisticiran.

Back to Top