Babyliss pegle - prese za kosu

Filteri
Filteri:

36 Artikala

Silazno
po strani

BaByliss pegle za kosu - izbor za svaki tip kose

Savršeno stilizovanu kosu možeš imati svaki dan, i za to nema potrebe da odlaziš u frizerski salon, pogotovo kad imaš BaByliss pegle za kosu. Ovaj francuski brend implementirao je vrhunsku tehnologiju i funkcionalnosti kako bi prese tvojoj kosi dale bespreskorni sjaj i glatkoću.

Bez obzira da li imaš gustu ili tanku kosu, ravnu ili kovrdžastu, BaByliss ima peglu baš za tvoj tip kose. Mogućnost podešavanja visokih temperatura za brzo ispravljanje kose, uz jonizujući efekat i ploče sa keramičko-turmalinskim premazom (keramičko-titanijumskim ili dijamantsko-keramičkim) čine BaByliss prese vrlo popularnim alatom za negu kose. Podešavanje temperaturnih nivoa sprečiće oštećenje kose toplotom, a svaki od ovih premaza ima svoju jasnu funkciju: da ploče lako klize i sprečen je elektricitet i gubitak vlage. Turmalin je pogodan i za kosu koja je tanja i krhkija.

Upravo je ravnomerna raspodela toplote velika prednost BaByliss pegli za kosu. Svaka dlaka je podjednako tretirana, ne dolazi do oštećenja i rezultat je profesionalni finiš baš kao u frizerskom salonu. Spoljašnja cev može da proizvede hladan vazduh, kako bi se tvoje savršene lokne fiksirale i frizura dugo trajala.

Napredniji modeli BaByliss pegli za kosu imaju kombinaciju pare i toplote za zdravije ispravljanje kose, i mogu se koristiti i na mokroj i na suvoj kosi. 

Brzo zagrevanje i spremnost za upotrebu za samo 30 sekundi je svakako dodatni motiv pri kupovini ovih pegli.

Istraži našu ponudu, uporedi cene i izaberi model pegle za svakodnevno stilizovanje kose.

Back to Top