Štapni mikseri

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 45

Silazno
Strana
po strani

Štapni mikseri - pronađi najbolji model na ePlaneti

Kada dođe red na spremanje omiljenih gastronomskih delicija, ali i svakodnevnih jela za najmlađe i najstarije članove domaćinstva, ono što olakšava proces jesu u većini slučajeva štapni miskeri. Oni su postali nezaobizalan deo kuhinjske aparature koja je idealan saveznik u spremanju većine jela, počevši od toliko voljenog pire krompira, supica i potaža, do pravljenja humusa, frapea ili šlagova.

Praktičnost, brzina i lakoća upravljanja su razlozi zašto su štapni mikseri postali popularni, a odlična su ideja za poklon dragim osobama.

Kada poželiš eksperimentisati u kuhinji i istražiti nove recepte štapni misker biće odličan pratilac u kuhinjskim avanturama. Svojim dizajnom je mnogo lakši za rukovanje u odnosu na standardne miksere, kompaktan je i lako se održava. Donji deo se odvoji od ručke i jednostavno se opere, da li ručno ili u mašini za pranje sudova. Osim toga zauzima manje prostora za odlaganje poredeći sa klasičnim mikserima.

Svaki štapni mikser ima sečivo za blendanje raznih namirnica. Obično dolaze i sa dodacima kao što je mutilica s kojom možeš efikasno umutiti jaja ili napraviti fenomenalan šlag za kolače. 

Motor štapnog miksera se nalazi na vrhu drške, gde se nalaze i kontrole, a sečivo na dnu štapa. Ta dva dela se lako razdvajaju radi pranja. Hranu koju želiš izmiksati možeš da staviš u šerpe, lonce ili čaše koje su bezbedne za štapne miksere.

Na ePlaneti pronađi najpopularnije modele štapnih miksera od brendova kao što su Bosch, Gorenje, Braun, KitchenAid i ostali.

Šta sve možeš sa štapnim mikserom?

Štapni mikser je idealan za blendanje voća, povrća i ostalih namirnica mekše teksture, kako bi nastale omiljene kaše, smutiji, pirei, potaži, majonez, šlag i razni sosevi. 

Glavni cilj štapnog miksera je da hranu pretvori u kašastu formu. Zbog toga su vrlo koristan aparat mamama sa malim bebama kojima često u toku dana treba pripremiti lagane i mekane obroke.

Ako po prvi put kupuješ štapni mikser dobro je znati da će ti biti od izuzetne pomoći, pa ćeš sa njim lako i brzo blendati, pasirati, mešati ili mutiti širok spektar namirnica. Uštedećeš vreme, a imaćeš vrhunske kulinarske rezultate, ukusne i nenadmašne u kvalitetu.

Back to Top