BBO hranilice za bebe

Filteri
Filteri:

4 Artikala

Silazno
po strani

BBO hranilice za bebe - dobra podrška i udobnost bez granica

Hranjenje deteta u prvim godinama zna da bude vrlo izazovno, i svima su potrebna rešenja kako da taj proces prođe što komfornije i bez stresa, kako za bebu tako i za roditelje.

BBO hranilice stekle su veliku popularnost, jer po vrlo prihvatljivoj ceni možeš da dobiješ hranilicu koja svojom funkcionalnošću ide u korak sa svim potrebama bebe i njego uzrasta. BBO hranilice imaju lagani aluminijumski ram, pa su lake za pomeranje, sklapanje i rasklapanje.

Materijali na sedalnom delu su vrlo prijatni bebinom telu, pružajući joj komfor i mekoću dok jede. PVC navlaku lako je čistiti, pa nećeš imati poteškoća oko održavanja higijene.

Naslon sedišta se može podešavati u tri položaja, a visina u sedam, tako da BBO hranilice idealno prate razne faze u razvoju deteta. Sedište se može naginjati unazad, pružajući udoban položaj za bebu koja još ne može samostalno da sedi. Ovo je posebno korisno za mlađe bebe, omogućavajući im da budu uključene u porodične obroke od najranijeg uzrasta.

BBO hranilice su dizajnirane da budu lako skladištene kada nisu u upotrebi. Sklopivi dizajn znači da možeš uštedeti prostor u svojoj kuhinji ili trpezariji, što je idealno za porodice koje žive u manjem prostoru.

Često imaju odvojive poslužavnike, što omogućava roditeljima da lako postave i uklone poslužavnik za hranjenje. Ovo je posebno korisno za čišćenje posle obroka, kao i za prilagođavanje prostora potrebnog za udobno sedenje bebe.

Namenjene su uzrastu od 6 meseci pa sve do kilaže od 15 kg. 

Ne zaboravi da ćeš na ePlaneti lako naći i i BBO kolica za bebe.

 

Back to Top