Michelin Perači pod pritiskom

Filteri
Filteri:

6 Artikala

Silazno
po strani

Michelin perači pod pritiskom - snaga i moć svetskog brenda

Perači pod pritiskom brenda Michelin ističu se na tržištu zbog svoje efikasnosti, svestranosti i kvaliteta po kom je prepoznat ovaj brend. Imajući u vidu njihove odlične funkcije i vrlo korisne dodatke mogu da se nose sa širokim spektrom zadataka, čineći ih odličnim izborom kako za kućnu, tako i za profesionalnu upotrebu.

Izuzetne performanse i svestranost

Michelin perači pod pritiskom opremljeni su snažnim motorima i pumpama visokog pritiska koje isporučuju jak mlaz vode za uklanjanje prljavštine, masnoće i fleka sa različitih površina. 

Sa pritiskom od npr. 110, 125, 130 ili 140 bara i protokom vode u rasponima od 390 do 440 litara u času, ove mašine mogu da se nose sa svim izazovima, od efikasnog pranja tvog automobila do čišćenja velikih spoljnih površina - terasa, balkona, delova dvorišta, tepih,  baštenskog nameštaja i slično. 

Funkcije i programi

Michelin perači pod pritiskom dolaze sa podesivim postavkama koje korisnicima omogućavaju da prilagode pritisak i obrazac prskanja specifičnim zadacima čišćenja. Ova prilagodljivost osigurava da možete postići optimalne rezultate čišćenja bez oštećenja osetljivih površina.

Prilagođena rešenja za čišćenje

 • Mlaznica sa podesivim prskanjem: Lako prebacivanje između cilindričnog i raspršenog mlaza, omogućavajući kako snažno čišćenje tako i nežnije pranje.
 • Rotirajuća mlaznica za pranje: Idealna za uklanjanje tvrdokorne prljavštine, nudi intenzivniju akciju čišćenja po potrebi.
 • Set boca sa pjenom: Nanosi deterdžent pod niskim pritiskom, pojačavajući moć čišćenja za posebno tešku prljavštinu.

Dizajn nastrojen korisniku

Perači pod pritiskom Michelin dizajnirani su imajući u vidu najčešće potrebe i navike ljudi širom planete. Njihov kompaktan i mobilan dizajn, kompletno sa dvotočkaškim kolicima, teleskopskom ručkom i ergonomskim držačem, čini manevrisanje i skladištenje veoma jednostavnim. 

Jednostavnost postavljanja i rada znači da korisnici mogu započeti svoje zadatke čišćenja bez ikakvih problema.

Lako za korišćenje

 • Jednostavno postavljanje: Povezivanje sa izvorom vode i električnom energijom je jednostavno, potrebno je samo obično baštensko crevo i pristup utičnici.
 • Fleksibilnost: Mogućnost crpljenja vode iz rezervoara sa funkcijom samousisavanja je posebno korisna u područjima gde nije dostupna veza sa vodovodom.
 • Praktično skladištenje: Nakon upotrebe, dodaci i crevo visokog pritiska mogu se uredno skladištiti, čuvajući sve organizovano i spremno za sledeću upotrebu.

Dodatna oprema kod Michelin perača

Svaki Michelin perač pod pritiskom dolazi sa setom dodataka dizajniranih da maksimiziraju efikasnost i svestranost čišćenja. Tu najčešće spadaju:

  • Pištolj sa sigurnosnim zatvaračem: Obezbeđuje sigurno rukovanje, sprečavajući slučajno aktiviranje.
  • Crevo i lansirna cev visokog pritiska: Za dostizanje visokih tačaka ili udaljenih delova u spoljnem prostoru, 6 m crevo visokog pritiska i lansirna cev proširuju vaše mogućnosti čišćenja.
  • Uređaj za brzo spajanje: Omogućava brzo i lako pričvršćivanje creva na perač pod pritiskom, štedeći vreme i smanjujući napor.

Poruči Michelin perač pod pritiskom na ePlaneti

Bilo da želiš da održavaš sjaj vozila, oživiš i ulepšaš spoljni prostor tvog doma ili jednostavno želiš očistiti baštenski nameštaj, ograde ili alate, Michelin perači pod pritiskom su dorasli svakom zadatku. Njihova kombinacija snage, svestranosti i lakoće korišćenja čini ih pogodnim za širok spektar aktivnosti.

Back to Top